دیدار سرپرست وزارت معارف با نمایندگان مردم ولسوالی جلریز ولایت میدان وردگ

media-moe
سه‌شنبه ۱۴۰۲/۳/۹ - ۸:۵۳
د پوهنې وزارت سرپرست د جلریز ولسوالي له ولسي مشرانو او ښوونکو سره وکتل

به ادامه دیدار های مشورتی رهبری وزارت معارف با نمایندگان مردم مرکز و ولایات، اینک الحاج مولوی حبیب الله آغا سرپرست وزارت معارف در حالی که شماری از معینان و روئسای ادارات مرکز وزارت معارف نیز حضور داشتند، با بزرگان قومی و معلمان مکاتب دره سنگ لاغ ولسوالی جلریز ولایت میدان وردګ دیدار و ملاقات نمودند.
در ابتداء سرپرست وزارت معارف تشریف آوری ایشان را خوش آمدید گفته و از حمایت و توجه مردم شریف ولایت میدان وردگ و به ویژه اهالی ولسوالی جلریز در خصوص معارف، قدردانی کرد.
سپس چند تن به نمایندگی از دیگران، ضمن ابراز خرسندی از برنامه های وزارت معارف، شماری از مشکلات نهاد های تعلیمی و تربیتی آن ولسوالی را با رهبری وزارت معارف شریک نمودند.
در مقابل سرپرست وزارت معارف، پیشنهادات و نظریات اشتراک کنندگان را با استماع نموده و در راستای حل آن به آنان وعده سپرد.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۲/۷/۱ - ۱۵:۱۵
Background image

گشایش یک باب لیسه در ولایت جوزجان از سوی سرپرست وزارت معارف

در مراسم افتتاحیه لیسه قریه آقچه نمای ولسوالی آقچه ولایت جوزجان، که علاوه بر الحاج مولوی حبیب الله آغا سرپرست وزارت معارف و هیئت همراه شان، الحاج مولوی محمد طاهر جواد رئیس و مسئولین. . .

شنبه ۱۴۰۲/۷/۱ - ۱۴:۵۹
Background image

افتتاح یک محراب مسجد در لیسه بی بی حوای شهر کابل

 آمر، معلمین و متعلمین لیسه بی بی حوا در مربوطات حوزه یازدهم تعلیمی شهر کابل، در یک اقدام بی پیشنه با هزینه شخصی خویش، برای لیسه متذکره یک محراب مسجد، وضوءخانه، کتابخانه و مرکز صحی. . .

شنبه ۱۴۰۲/۷/۱ - ۱۴:۲۲
Background image

برگزاری امتحان تثبیت سویه تعلیمی    

به منظور فراهم سازی زمینه های آموزش به  اطفال عودت کننده و م‌/جاهدین ا.ا. و جذب آنها در  مکاتب رسمی کشور، اینک ریاست تعلیمات اساسی و ثانوی وزارت معارف، طبق طرزالعمل نافذه از آنها امتحان. . .

بازگشت به اخبار