سنگ بنای یک باب مکتب در مربوطات ولایت زابل گذاشته شد

media-moe
دوشنبه ۱۴۰۴/۷/۷ - ۱۴:۵۷
سبز

سنگ تهداب تعمیر جدید مکتب ابتدائیه «هولان رباط» در منطقه چینو، مربوط ولسوالی شاه جوی ولایت زابل طی مراسمی گذاشته شد، هزینه ساخت آن مبلغ ۶۰۰ هزار افغانی تخمین شده که از سوی شورای مکاتب و اهالی محل پرداخت می شود.

در مراسم تهداب‌گذاری این ساختمان، مسئولین معارف شاه جوی، آموزگاران، شاگردان، بزرگان و نمایند گان مردم محله مذکور حضور داشتند.

مسئولان در صحبت های شان بر اهمیت تعلیم تاکید ورزیده و از سهم گیری مردم در حمایت از معارف قدردانی کردند.

شایان ذکر است؛ ین ساختمان شامل، ۶ صنف درسی، یک اتاق اداری و سایر ضروریات لازم بوده و روی قطعه زمینی به مساحت پنج جریب که از سوی مردم علم دوست محل به معارف وقف شده است، اعمار می گردد.

به گفته مسئولین معارف آن ولسوالی، با تکمیل این ساختمان، برای بیش از ۴۰۰ تن شاگرد محیط معیاری، مصئون و مناسب برای آموزش فراهم خواهد شد.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۴/۷/۷ - ۱۴:۵۷
Background image

معین محترم تعلیمات اسلامی وزارت معارف شاگردان ممتاز جامعه ابوبکر صدیق (رضی‌الله‌عنه) را تقدیر نمود

محترم الحاج مولوی کرامت الله آخندزاده، معین تعلیمات اسلامی وزارت معارف طی محفل باشکوهی از شاگردان ممتاز امتحان چهار و نیم ماهۀ جامعه ابوبکر صدیق (رضی‌الله‌عنه) تقدیر به عمل آورد.

این. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۷/۷ - ۱۴:۵۷
Background image

تهداب گذاری تعمیر جدید یک باب مکتب در ولایت زابل

سنگ تهداب ساختمان جدید برای لیسه عالی بره خان ولسوالی شاه جوی ولایت زابل، با حضور مسئولین معارف و مردم محل گذاشته شد.

طبق گفته مسئولان معارف: این ساختمان که به هزینه ۸۰۰ هزار افغانی. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۷/۷ - ۱۴:۵۷
Background image

ساختمان جدید یک باب مدرسه دینی در ولایت پکتیکا افتتاح شد

ساختمان جدید مدرسه رحمانیه در مربوطات ولسوالی اورگون ولایت پکتیکا، که کار اعمار آن چندی قبل به هزینه حدود ۲ میلیون افغانی از مساعدت مالی ساکنان آن ولسوالی آغاز گردیده بود، اینک به پایان. . .

بازگشت به اخبار