حدود یکصد مکتب در ولایت هرات افتتاح و به بهره برداری سپرده شد

نزدیک به یکصد ساختمان مکتب در ولایت هرات با حضور محترمه رنگینه حمیدی سرپرست وزارت معارف، محترم داکتر زکریا رحیمی رییس معارف ولایت هرات، محترم عمر نصیر نماینده مردم هرات و محترم سید عبدالوحید زاهد قتالی والی ولایت هرات امروز بصورت همزمان افتتاح و به بهره برداری سپرده شد.
همزمان با بهره برداری ساختمان مکتب مصعب ابن امیر، ۹۷ ساختمان مکتب که در هفده ولسوالی ولایت هرات موقعیت دارد از طریق برنامه اقرا ساخته و در اختیار متعلمین قرار گرفت.
سرپرست وزارت معارف در مراسمی که به همین مناسبت برگزار شده بود، از افتتاح این مکاتب ابراز خرسندی نموده تأکید کرد که معارف افغانستان نیازمند کار بیشتر است و اکنون زمان آن رسیده است تا روی بهبود کیفیت و فراهم کردن امکانات آموزشی بهتر و مناسب با معیارهای جهانی در پرتو ارزشهای اسلامی و افغانی در کشور همه باهم به صورت جدی تلاش نماییم.
آقای ذکریا رحیمی رییس معارف ولایت هرات گفت: با افتتاح این مکاتب حدود یکصد و پنجاه هزار شاگرد به مکان مناسب درسی دسترسی پیدا نمودند.
آقای عمر نصیر نماینده مردم هرات ضمن قدردانی از رهبری وزارت معارف گفت: ستون فقرات یک جامعه را علم و دانش تشکیل میدهد و باید دست به دست هم داده برای ترقی و پیشرفت معارف کشور تلاش همه جانبه نماییم.
والی هرات از توجه خاص وزارت معارف در زمینه ساخت این مکاتب قدردانی نمود و از مردم خواست تا امیدوارانه بخاطر آبادی کشور تلاش نمایند.