وزارت معارف و بانک جهانی روی پلان عملیاتی منع آزار جنسی در نهادهای تعلیمی گفتگو کردند
وزارت معارف – کابل: وزارت معارف و بانک جهانی به دنبال برگزاری جلسات تخنیکی پیهم، این بار در رابطه با پلان عملیاتی منع آزارهای مبتنی بر جنسیت و افزایش مصونیت در مکاتب و نهادهای تعلیمی گفتگو کردند.
در این دیدار که با حضور دکتور محمد میرویس بلخی وزیر معارف، تیمی از رهبری وزارت و هنری کرالی رئیس بانک جهانی در افغانستان همراه بود، در رابطه با برگزاری ورکشاپ آگاهی دهی در مورد منع خشونت مبتنی بر جنسیت در روزهای پیش روی ماه فبروری بحث و بررسی صورت گرفت.
وزیر معارف از برگزاری سمپوزیم ملی اصلاحات ساختاری و وظیفهای در معارف یاد کرد و گفت که کار بر روی نصاب تعلیمی جدید جزو مهمی از این اصلاحات بوده که در آن به موضوع حمایت از اطفال، آگاهی دهی به شاگردان در مکاتب و مراکز آموزشی توجه ویژه شده است، همچنین رونمایی از پالیسی منع آزار و اذیت در نهادهای تعلیمی از دیگر اقدامات جدی ما در این راستا است.
هنری کرالی رئیس بانک جهانی در افغانستان نیز در این دیدار ضمن ابراز خرسندی از جدیت وزارت معارف نسبت به تقویت مصونیت در مکاتب و مراکز تعلیمی، تاکید کرد که برای آگاهی دهی در زمینه خشونتهای جنسی در محیطهای آموزشی با معارف همکار است.
قابل ذکر است که وزارت معارف و بانک جهانی همچنین در رابطه با طرح افزایش مصونیت در مکاتب و همچنین مقرره طرز سلوک معلمین نیز کار میکنند.
