معین‌های جدید وزارت معارف معرفی و به کار آغاز کردند

media-moe
Thu, Nov 26 2020 5:57 PM
معین‌های جدید وزارت معارف معرفی و به کار آغاز کردند

وزارت معارف، کابل:‌ به منظور بهبود هر چه بیشتر کیفیت تعلیم و تربیه و ایجاد سیستم موثر تعلیمی و منطقی ساختن تشکیلات و جلو گیری از تداخل وظیفوی تغییرات تشکیلاتی، ازجانب مقام عالی منظور گردید. این تغییرات به شرح زیر می باشد:

۱- معینیت تعلیم و تربیه که از ادغام معینیت‌های سواد آموزی، انکشاف نصاب تعلیمی، تربیه معلم و اسلامیات ایجاد گردیده که در راس آن محترم عطاء الله واحدیار مقرر گردید.

۲- معینیت تضمین کیفیت که یک معینیت جدید بخاطر تضمین کیفیت تدریس و نصاب در راس آن محترم سردار محمد رحیمی مقرر شدند.

۳- معینیت منابع و اداره که قبلا به نام معینیت مالی و اداری یاد می‌شد و در راس آن محترمه ویکتوریا غیوری تقرر یافتند.

۴- ساختاری تحت عنوان ریاست عمومی انسجام ولایتی که بخاطرانسجام و ارتباط بیشترولایات با مرکز تشکیل که محترم دل آغا صوفی زاده در راس ان تعیین گردید.

همچنان محترم داکتر احمد وحید شکیب به حیث رئیس عمومی دفتر مقام وزارت تعیین و به کارمندان معرفی شدند.

در برنامه معرفی معینان و روئسای جدید، ضمن اشتراک مقام و رهبری وزارت معارف، وکلای محترم کمیسیون‌های معارف و تحصیلات عالی ولسی جرگه و مشرانو جرگه و مهمانان عالی رتبه از اداره امور نیز اشتراک داشتند.

درین برنامه محترمه رنگینه حمیدی سرپرست وزارت معارف دلیل یکجا سازی این معینیت‌ها را چنین بیان فرمود: طالب العلمان مدارس دینی نباید تنها چانس انتخاب دو رشته حقوق و شرعیات را داشته باشند جامعه ما اسلامی می باشد و ما نیازمند افراد متخصص و آشنا به دین در تمام رشته‌ها هستیم بنابراین برای اینکه امور تعلیمی به وجه احسن به پیش برود معینیت‌های تعلیمات اسلامی و تعلیمات عمومی این وزارت در زیر یک چتر بنام معینیت تعلیم و تربیه بوجود امد.

قابل ذکر است محترم امیر گل شاهین رئیس کمسیون معارف و تحصیلات عالی ولسی جرگه حمایت اعضای پارلمان را از ریفورم جدید وزارت معارف اعلان نمودند.

در این مراسم از کارکرد و زحمت کشی معین صاحبان قبلی و ریاست دفتر قدردانی و به نیکویی یادآوری شد.

Latest news

Tue, Oct 06 2026 1:56 PM
Background image

Achievements of the Ministry of Education in the Construction and Rehabilitation of Educational Centers

New Buildings Constructed for 1,368 Schools and Madrasas, With 4,160 Others Renovated Over Five Years

Over the past five years, new buildings have been constructed for 1,368 schools. . .

Mon, Sep 28 2026 11:09 AM
Background image

Minister of Education Arrives in Helmand on an Official Visit

The Honorable Alhaj Mawlawi Habibullah Agha, Minister of Education of the Islamic Emirate of Afghanistan, accompanied by a delegation, arrived in Helmand Province on an official visit. . .

BACK TO NEWS