استرداد دو جریب زمین ملکیت متوسطه شکرک ولایت جوزجان به معارف

media-moe
شنبه ۱۴۰۴/۷/۱۹ - ۱۱:۲۴
545

محترم الحاج مولوی لعل‌جان راشد، رئیس معارف ولایت جوزجان می‌گوید: چالش بیش از ده‌ساله بر سر دو جریب زمین مکتب متوسطه شکرک، با همکاری کمیسیون جلوگیری از غصب زمین پایان و به معارف انتقال داده شد.
موصوف گفت: «زمین مذکور در گذشته از سوی یک تن از باشندگان محل به هدف اعمار مکتب به ریاست معارف اهدا شده بود که بعد از وفات وی وارثان شان از موضوع مطلع نبودند که اینک با ارائه اسناد، زمین یاد شد دو باره به ملکیت ریاست معارف ثبت شد.»
رئیس معارف جوزجان ضمن ابراز قدردانی از خانواده متوفا، گفت: «این اقدام نشان‌دهنده تعهد مردم به آموزش و همکاری با نهادهای تعلیمی است. از تمامی خانواده‌ها و خیرین می‌خواهیم در بخش حمایت از معارف سهم فعال بگیرند.»

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۴/۷/۱۹ - ۱۱:۲۴
Background image

۱۱ باب تعمیر جدید برای مکاتب ولایت هلمند اعمار شد

 برای ۱۱ باب مکاتب در مربوطات ولایت هلمند، ساختمان های جدید به هزینه مجموعی ۱۰۹ میلیون و ۸۸۰ هزار افغانی از مساعدت های مالی یک نهاد همکار با معارف اعمار گردیده که طی محفلی با حضور. . .

شنبه ۱۴۰۴/۷/۱۹ - ۱۱:۲۴
Background image

گزارش هفتگی فعالیت‌های ریاست دعوت و ارشاد وزارت معارف

در هفته گذشته، به هدایت محترم الحاج مولوی جمعه‌خان "سروری" رئیس دعوت و ارشاد وزارت معارف، کمافی السابق در بخش های مرکزی این وزارت، دروس دعوت و ارشاد به طور منظم برای تمام کارکنان برگزار. . .

شنبه ۱۴۰۴/۷/۱۹ - ۱۱:۲۴
Background image

دیدار معین محترم تعلیم و تربیه وزارت معارف از شماری ریاست های این وزارت

محترم شیخ عبدالمالک حقانی معین تعلیم و تربیه وزارت معارف از ریاست های انکشاف مسلکی معلمین، نصاب تعلیمی و مرکز ساینس وزارت معارف دیدار کرده و با رهبری و مسئولین ریاست های یاد شده از. . .

بازگشت به اخبار