ایجاد و ارزیابی وضعیت درسی کورس های سوادآموزی در ولایت غور

media-moe
پنجشنبه ۱۴۰۴/۶/۲۷ - ۱۲:۱۰
6546

ریاست معارف ولایت غور در جریان سال جاری، مجموعاً ۱۰۴ کورس رسمی سوادآموزی را برای باشندگان آن ولایت در مرکز و ولسوالی‌های آن ولایت ایجاد کرده‌ است

و هم چنان، ۶۹ مرکز آموزش سواد را برای مردم محل، معتادین، کوچیان، مهاجرین، زندانیان، پولیس و اجیران برخی ادارات رسمی نیز تأسیس و فعال نموده است.

این کورس‌ها به‌گونه منظم و مستمراز طرف کمیته سوادآموزی و مسئولان معارف ولایت غور نظارت می‌ شوند تا از تطبیق نصاب سواد آموزی به وجه احسن و سویه آموزشی فراگیران سواد، اطمینان حاصل شود.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۶ - ۱۳:۴
Background image

سال نو تعلیمی در سراسر ملک به گونه رسمی آغاز شد

طبق گزارشات واصله از ریاست معارف ولایت ها، سال جدید تعلیمی در ولایت ها و مناطق سردسیر کشور طی مراسم های خاص با حضور مسئولان معارف، مقامات ادارات ولایتی ا.مارت اسلامی، علمای کرام،. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۶ - ۱۲:۵۴
Background image

سال نو تعلیمی ۱۴۰۵ ولایت های سردسیر کشور طی مراسم خاصی آغاز شد

سال نو آموزشی ۱۴۰۵ خورشیدی با حضور رهبری محترم وزارت معارف، مقامات محترم عالی رتبه و شماری از اعضای محترم کابینه ا.مارت اسلامی افغانستان، مهمانان، علمای کرام، استادان و معلمان، طالبان. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۱/۵ - ۱۴:۵۶
Background image

اطلاعیه وزارت معارف

در رابطه به عدم قناعت طلاب از نتایج امتحانات مراحل ثانویه و مافوق ثانویه مدارس دینی کشور

بدین وسیله به اطلاع آن عده طالبان العلم مدارس دینی کشور که امتحانات مراحل ثانویه و مافوق ثانویه. . .

بازگشت به اخبار