برگزاری گفتمان مردمی از سوی ریاست معارف هرات

media-moe
یکشنبه ۱۴۰۲/۹/۱۲ - ۱۴:۴۹
58

ریاست معارف ولایت هرات، گفتمانی را تحت نام «مردم و معارف» با حضور علمای دینی، فرهنگیان و منورین، متنفذین قومی، وکلای گذر، اعضای شوراهای مکاتب راه‌اندازی نمود.

مولوی رحمت‌الله جابر رئیس معارف ولایت هرات، هدف از برگزاری این گفتمان را، مردمی ساختن معارف و افزایش مشارکت مردم در حوزهٔ هم‌کاری و حمایت از نهاد‌های تعلیمی، اخذ مشوره‌ های سالم از مردم در راستای بهبود وضعیت معارف و شریک‌سازی دست‌آورد‌ها، فعالیت‌ها و برنامه‌های اساسی وزارت معارف و ریاست معارف ولایت یاد شده را با آنها، عنوان کرد.

همچنان موصوف از همکاری و سهم فعال حاضرین در این گفتمان تشکری نمود و از آنان خواست تا با اداره معارف همکاری‌های مثبت و مؤثری شأن را کماکان ادامه دهند.

در پایان، جمعی از علمای دینی اعضای شوراها و وکلای گذر، ضمن بیان مشکلات، نظریات و پیشنهادهای شأن در راستای رشد و انکشاف معارف، با رهبری ریاست معارف ولایت هرات وعدهٔ همکاری سپردند.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۲:۲۳
Background image

فشرده چند خبر از معارف ولایات

- میدان‌وردگ:
مساعدت ۲۷۶۸۰ افغانی با مدرسه دینی ضیاء‌المدارس از مربوطات ولسوالی دایمیرداد (جلگه) ولایت میدان‌وردگ از سوی مردم محل صورت گرفته است.

- لغمان:
از ۸۹ تن واجدین شرایط ۱۳ بست. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۱:۱۱
Background image

افتتاح ۴ پروژه تعلیمی به ارزش ۱۱.۵ میلیون افغانی از سوی سرپرست وزارت معارف در ولایت لغمان

الحاج مولوی حبیب‌الله آغا سرپرست وزارت معارف کشور، طی یک سفر رسمی به ولایت لغمان چهار پروژه تعلیمی را که به هزینه ۱۱.۵ میلیون افغانی از مساعدت های مردمی اعمار گردیده است، افتتاح و به. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۱:۷
Background image

مساعدت میز، چوکی و قرطاسیه با مکاتب ولایت کندهار

مساعدت ۵۶۰ پایه میز و چوکی و ۲۹ قلم قرطاسیه از سوی یک نهاد حامی معارف با ۱۳ باب مکاتب در مرکز و ولسوالی های ولایت کندهار صورت گرفته است.

به گفته مسئولین معارف آن ولایت، قرار است این. . .

بازگشت به اخبار