تقدیر حافظ (۹) ساله قرآنکریم از سوی سرپرست وزارت معارف

media-moe
چهارشنبه ۱۴۰۱/۹/۲۳ - ۱۱:۳۵
د پوهنې وزارت د سرپرست وزیر له لوري د قرآنکریم یو (۹) نهه کلن حافظ ته ستاینلیک ورکړل شو

از جانب الحاج مولوی حبیب الله آغا، سرپرست وزارت معارف برای طفل ۹ ساله به نام عبدالغنی تعلیم، که افتخار سعادت حفظ کامل قرآن عظیم الشان را کسب نموده، تحسین نامه و نشان وزارت معارف اهداء شد.
حافظ القرآن عبدالغنی تعلیم فرزند الحاج مولوی پاینده محمد تعلیم بوده که باشنده شهر ترینکوت ولایت ارزگان می باشد.
وی بعد از فتح کابل از سوی مجاهدین امارت اسلامی افغانستان به دارالعلوم افغان در مربوطات ولایت کابل شامل و اینک امسال به عمر نه سالگی سعادت حفظ کل قرآن کریم را بدست آورد.
حافظ القرآن ۹ ساله در مراسمی با شکوهی که در آن سرپرست، معینان و روئسای مرکزی وزارت معارف حضور داشتند، با اهدای تحسین نامه و نشان وزارت معارف، مورد شفقت و تفقد رهبری این وزارت قرار گرفته و برای موصوف از درگاه الله تعالی  توفیقات مزید استدعا شد.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۴ - ۱۴:۵۷
Background image

دعوت نامه رسانه یی

در نظر است، مسابقات دور خزانی بازی های فوتبال و والیبال  میان تیم های ورزشی ۱۲ مکتب ولسوالی پغمان ولایت کابل با حضور مسئولین بخش تربیت بدنی وزارت معارف آغاز شود.

وقت: ساعت ۹ قبل از ظهر. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۴ - ۱۴:۵۰
Background image

گشایش  ۸۹ پروژه های عمرانی و ترمیماتی به هزینه بالغ بر ۷۸ میلیون افغانی از جانب وزیر معارف در ولایت سرپل 

محترم الحاج مولوی حبیب الله آغا، وزیر معارف کشور طی سفر های رسمی شان به ولایت های شمالی کشور، اینک به ولایت سر پل رسید که علاوه از  دیدار با مقامات و مسئولین معارف آن ولایت، پروژه های. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۴ - ۱۴:۴۸
Background image

از ۸۰ تن اطفال مهاجران عودت کننده در ولایت هرات امتحان تثبیت سویه تعلیمی اخذ شد

 ریاست معارف ولایت هرات، بر بنیاد طرزالعمل وزارت معارف، در ششمین مرحلهٔ امتحانات تثبیت صنف، از ۸۰ تن شاگردان عودت‌کننده در آن ولایت امتحان تثبیت سویه تعلیمی اخذ کرد.
مسئولین ریاست‌. . .

بازگشت به اخبار