سرپرست وزارت معارف با بزرگان ولایت پکتیکا دیدار نمود

media-moe
دوشنبه ۱۳۹۹/۱۲/۲۵ - ۱۵:۵۵
سرپرست وزارت معارف با بزرگان ولایت پکتیکا دیدار نمود

وزارت معارف- کابل: محترمه رنگینه حمیدی، سرپرست وزارت معارف طی دیداری با شماری از بزرگان و متنفذین ولایت پکتیکا در دفتر کاری‌اش دیدار کرد.

بزرگان ولایت پکتیکا، ضمن حمایت از رهبری وزارت معارف، در مورد برخی چالش‌ها و نارسایی‌های آموزش و پرورش در ولسوالی ارگون ولایت پکتیکا از قبیل ساخت مکاتب برای طبقه اناث، ترمیم تعمیر مکاتب، کمبود معلمین، کمبود کتاب های درسی و برخی موارد دیگر پیشنهادات و خواسته‌های شان را با سرپرست وزارت معارف در میان گذاشتند.

بزرگان ولسوالی ارگون ولایت پکتیکا گفتند: تا اکنون به ولسوالی های این ولایت توجه لازم صورت نگرفته است و از سرپرست وزارت معارف خواستند در زمینه حل مشکلات آنها توجه نماید.

محترمه رنگینه حمیدی سرپرست وزارت معارف ابراز داشت رهبری وزارت معارف برای حل چالش ها در مناطق محروم توجه خاص دارد.

وی آموزش و پرورش را حق مسلم همه دانسته تأکید کرد که وزارت معارف برای فراهم کردن زمینه بهتر و متوازن تعلیم و تربیه برای همه به خصوص برای دختران به طور جدی تلاش مینماید.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۸/۱ - ۱۱:۵۳
Background image

جلسه کمیسیون تدریسات وزارت معارف تحت ریاست معین محترم تعلیم و تربیه دایر شد

تحت ریاست محترم شیخ عبدالمالک حقانی معین تعلیم و تربیه وزارت معارف جلسه کمیسیون تدریسات این وزارت دایر شد.
در این مجلس علاوه از اعضای کمیسیون مذکور شماری از نمایندگان سایر ریاست های. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۸/۱ - ۱۱:۱۶
Background image

اتمام ۵۰ درصدی کار ساخت تالار جلسات آمریت معارف ولسوالی جانی خیل ولایت پکتیا

کار ساخت تالار جلسات و یک اتاق اداری برای تعمیر آمریت معارف ولسوالی جانی‌خیل ولایت پکتیا، که قرار است ۸۰۰ هزار افغانی هزینه بردارد در جریان است که تاکنون ۵۰ درصد از کار آن تکمیل شده است. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۸/۱ - ۱۱:۱۶
Background image

توضیح و تشریح فرامین مقام عالی رهبری ا. اسلامی برای کارمندان ریاست معارف غور

برنامهٔ آموزشی قانون امر بالمعروف و نهی‌عن‌المنکر و فرامین و هدایات مقام عالی رهبری ا. ا. افغانستان با اشتراک آمرین برنامه های ریاست معارف ولایت غور برای کارمندان آن ریاست برگزار شد.
نخ. . .

بازگشت به اخبار