نگاهی مختصری به چندفعالیت معارف ولایات
▪دایکندی:
کار ساخت تعمیر مکتب شهرک مهاجرین نیلی مرکز ولایت دایکندی، با حضور داشت معاون مقام ولایت ، نمایندگان ساير بخش های مربوطه و مردم آغاز گردید.
این تعمیر دارای ۱۲ صنوف درسي بوده که در دو طبقه به صورت پخته و اساسی به هزینه ۳۰۰ صدو ۱۳۰۰۰ هزار دالر امریکایی به مددت ۱۳ ماه توسط شرکت گرین اسکای و کمک مالی دفتر UNHCR اعمار میگردد.
▪خوست:
کارهای مقدماتی ترمیمات ۱۲ باب مکتب در ولسوالی های مختلف ولایت خوست از سوی دفتر یونیسف آغاز گردید.
▪نورستان:
موسسه جهانی UNHCR در نظر دارد تا تعدادی از مکاتب، در پارون مرکز ولایت نورستان را با کمپیوتر، انترنت، لابراتوار و کتابخانه مجهز سازد.
مسئولان این موسسه در دیدار با تاج محمدمطمین رئیس معارف این ولایت، هدف از تطبیق این برنامه را آشنایی نسل جدید با علوم عصری عنوان کردند.
▪لغمان
طی مراسمی دستار فضیلت بر سر۷۱ تن از حافظان و ناظرین مدرسه دینی ابوبکرصدیق (رض)در ولسوالی دولت شاه ولایت لغمان گذاشته شد.
▪هرات:
از روز جهانی شستن دست ها توسط ریاست معارف ولایت هرات تجلیل به عمل آمد.
مولوی عبدالجلیل مزمل آمر تعلیمات عمومی ریاست معارف ضمن خوانش پیام مقام وزارت معارف، در مورد ترویج فرهنگ شستن دست ها و حفظ نظافت فردی و اجتماعی، به خاطر جلوگیری ازبیماری های ساری درمکاتب مهم و حیاتی دانسته براهمیت نهادینه شدن فرهنگ حفظ الصحه شخصی تاکید کرد
