نگاه کوتاه به نکات مهم کارکرد های یک ساله ریاست معارف ولایت لوگر

مولوی جنت گل عزیز رئیس معارف ولایت لوگر طی جلسهء گزارش کاری، فعالیت های یک ساله آن ریاست را با اعضای سکتور معارف ولایت یاد شده که متشکل از مسئولین ریاست های اقتصاد، محیط زیست، رادیوتلویزیون ملی، تعلیمات تخنیکی و مسلکی و نهاد های همکار با معارف می باشند، همگانی ساخت.
در گزارش مذکور آمده است که:
در طول سال جاری (۱۴۰۲هجری شمسی) از بودیجه وزارت معارف، کمک های نهاد های حمایت کننده به معارف، سرمایه داران ملی و مردم علم پرور کشور به ارزش ۴۱ میلیون افغانی، کار ۶۸ پروژه تکمیل و به تعداد ۱۲۹۶ تن به حیث معلمین و کارمندان جدید در مدارس و مکاتب گماشته شده اند.
موصوف گفت: در همین سال مجموعا برای ۲۴۸۹۶ تن طلاب ۱۹۲ مدرسه و برای ۱۷۴۴۵۵ تن متعلمین ۲۷۶ باب مکتب در آن این ولایت خدمات تعلیمی عرضه شده است.
طی امسال ۶۶ باب مدرسه کلیوالی، سه باب ابتدائیه و برای اطفال بی سرپرست دارالایتام ها تاسیس و ایجاد شده و ۱۶۲ مدرسه دینی نیز رسمی شده اند.
وی در رابطه به توزیع کتب درسی برای مکاتب و مدارس گفت: ضمن توزیع مواد درسی و قرطاسه های کمکی یکی از نهاد های همکار با معارف برای ۳۵۰۳ تن معلمین و ۱۳۰۳۶۰ تن شاگردان، به تعداد ۵۲۷۲۹۹ جلد کتب درسی برای ۲۷۶ باب مکتب و ۲۲۴۶۸ جلد کتاب های درسی برای ۶۴ باب مدرسه کلیوالی توزیع شده است.
در ادامه شماری ادارات و نهاد های کمک کننده به معارف نیز گزارشات کار و فعالیت شان را در پیوند با تقویه نظام تعلیمم آن ولایت بیان داشته و کارکرد های ریاست معارف را ستودند.
مجلس با قرائت دعائیه اختتام یافت.