نشست هماهنگی مسئولین معارف ولایت غور با موسسات همکار
وزارت معارف، غور: نشست هماهنگی مسوولین معارف و موسسات همکار با اشتراک سرپرست ریاست معارف، نمایندگان ادارات احیا و انکشاف دهات، عودت مهاجرین، موسسات یونسف، سی آر اس، وُرد ویژن و آمرین برنامه های ریاست معارف غور برگذار شد.
کمبود ساختمان های مکاتب و معلمین مسلکی از چالش های عمده ای بود که از سوی استاد میر احمد حسینی، سرپرست ریاست معارف با نماینده های موسسات همکار مطرح شده و روی حمایت از معارف تاکید کردند.
سرپرست ریاست معارف غور همچنان روی تداوم همکاری جهت کیفیت و دسترسی مردم به تعلیم و تربیه از طریق مکاتب محلی و تسریعی از سوی موسسات همکار در مناطق مختلف این ولایت تاکید نمود.
در این نشست همچنان نمایندگان موسسات همکار و ادارات دولتی با حمایت از معارف بیان داشتند که مشکلات و چالش های این اداره را با دفاتر شان مطرح نموده و برای حل آن تلاش خواهند کرد.
در پایان سرپرست ریاست معارف غور ضمن قدر دانی از همکاری های موسسات همکار و نهاد های دولتی، مشکلات و چالش های سد راه این اداره را مطرح نموده و خواهان کمک بیشتر از سوی موسسات همکار شد.
