در ادامه سفر سرپرست وزارت معارف به ولایت قندهار

media-moe
دوشنبه ۱۴۰۲/۱۰/۴ - ۱۲:۷
44

الحاج مولوی حبیب الله آغا سرپرست وزارت معارف در حالی که از طرف شماری مسئولین ریاست معارف ولایت قندهار همراهی می شد از مدرسه نقشبندیه نعمانیه آن ولایت دیدار و با مفتی جان محمد مسئول، مدرسین و طلاب مدرسه یاد شده از نزدیک ملاقات نمود.

سرپرست وزارت معارف و هیئت معیتی شان حین ورود به مدرسه از طرف مسئولین، استادان و شاگردان مورد استقبال گرم قرار گرفتند.

سپس موصوف ضمن خرسندی از حضور شان در این مدرسه که طی سال های گذشته کادر های علمی زیادی را به جامعه تقدیم نموده است، به آنها گفت: یگانه راه پیشرفت و ترقی کشور، تعلیم می باشد و وزارت معارف متعهد است که در این راستا زمینه تعلیم و تربیه سالم را برای اولاد وطن فراهم نماید، چنانچه در این راه تلاش نموده و می کند.

در ادامه مسئول مدرسه و شماری علماء و نمایندگان مردم هر یک از توجه و اهتمام رهبری وزارت معارف در زمینه تعلیم و تربیه اطفال و جوانان کشور قدر دانی کرده و وعده همکاری را با رهبری معارف افغانستان سپردند.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۲:۲۳
Background image

فشرده چند خبر از معارف ولایات

- میدان‌وردگ:
مساعدت ۲۷۶۸۰ افغانی با مدرسه دینی ضیاء‌المدارس از مربوطات ولسوالی دایمیرداد (جلگه) ولایت میدان‌وردگ از سوی مردم محل صورت گرفته است.

- لغمان:
از ۸۹ تن واجدین شرایط ۱۳ بست. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۱:۱۱
Background image

افتتاح ۴ پروژه تعلیمی به ارزش ۱۱.۵ میلیون افغانی از سوی سرپرست وزارت معارف در ولایت لغمان

الحاج مولوی حبیب‌الله آغا سرپرست وزارت معارف کشور، طی یک سفر رسمی به ولایت لغمان چهار پروژه تعلیمی را که به هزینه ۱۱.۵ میلیون افغانی از مساعدت های مردمی اعمار گردیده است، افتتاح و به. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۱:۷
Background image

مساعدت میز، چوکی و قرطاسیه با مکاتب ولایت کندهار

مساعدت ۵۶۰ پایه میز و چوکی و ۲۹ قلم قرطاسیه از سوی یک نهاد حامی معارف با ۱۳ باب مکاتب در مرکز و ولسوالی های ولایت کندهار صورت گرفته است.

به گفته مسئولین معارف آن ولایت، قرار است این. . .

بازگشت به اخبار