از شاگردان ستاره«سیرت» تقدیر به عمل آمد

media-moe
چهارشنبه ۱۴۰۲/۱۰/۱۳ - ۱۴:۱
11

چندی قبل رقابت های علمی « سیرت النبی( صلی الله علیه وسلم) » میان حدود ۳۶۰ تن شاگردان ۴۲ باب مکتب های ناحیه شانزدهم شهر کابل اعم از رسمی و خصوصی، راه اندازی گردیده بود که اینک هم زمان با اعلان نتایج آن، شاگردان پیشکسوت و ممتاز این رقابت ها مورد تشویق و تمجید قرار گرفتند.
در مراسم اعلان نتایج ضمن حضور قاری عبدالباسط رئیس، مسئولین ریاست معارف و آمرحوزه تعلیمی شانزدهم، شماری علماء و استادان و نمایندگان شورا های مکاتب نیز اشتراک داشتند.
در نخست رئیس معارف شهر کابل حضور مهمانان را خیر مقدم گفته و در مورد رقابت های یاد شده به حاضرین معلومات ارائه نمود و هدف از رقابت های مذکور را آشنایی بیشتر شاگردان و جوانان به سیرت پسندیده، سرور کائنات حضرت محمد( صلی الله علیه وسلم) بیان داشت.
متعاقبا هیئت داوران مسابقات علمی یاد شده، نتایج را چنین اعلان داشت: نبی الله از لیسه همیشه بهار مربوط ناحیه شانزدهم شهر کابل در مقام اول قرار گرفت و عبدالله از لیسه خراسان و زاهد الله از لیسه همیشه بهار مقام های دوم و سوم را از آن خود کردند که با اهدای جوایز خوب مورد تشویق رهبری ریاست معارف قرار گرفتند.
در این مسابقات برای شاگردانی که تا مقام هفدهم نمرات قناعت بخش گرفته بودند از طرف مسئولین ریاست معارف شهر کابل تحایف توزیع گردید.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۴ - ۹:۵۲
Background image

وزارت معارف سیمیناری را درباره تطبیق رشته‌بندی در ۳۹ باب مکتب متوسطه برگزار کرد

وزارت معارف تحت عنوان «تطبیق رشته‌بندی در ۳۹ باب مکتب متوسطه» سیمیناری را برای ۲۴۰ تن مسوولان ریاست‌های مرکزی و ولایتی برگزار کرد. 
هدف از این سیمینار ارایه رهنمودهای لازم در مورد تطبیق. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۳ - ۱۲:۴۵
Background image

اشتراک مسوولان و معلمان یکی از ولسوالی‌های ولایت دایکندی در ورکشاپ مسلکی


ورکشاپ سه‌روزه‌ای به هدف بهبود کیفیت آموزشی و تقویت ظرفیت‌های مسلکی در ولسوالی کجران ولایت دایکندی، با حضور مسوولان معارف و جمعی از معلمان و مسوولان مکاتب آن ولسوالی آغاز شد.
در این. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۳ - ۱۲:۳۹
Background image

ارزیابی سطح تعلیمی حدود  ۱۰۰۰ تن طفل مهاجر عودت کننده در ولایت هرات 

ریاست معارف ولایت هرات، از حدود ۱۰۰۰ تن فرزندان مهاجرانی که تازه به کشور عودت نموده اند، امتحان تثبیت سویه تعلیمی اخذ کرد.
محترم مولوی محمد رحمانی، رئیس معارف ولایت هرات، حین نظارت از. . .

بازگشت به اخبار