اعمار ۹ باب مکتب در ولایت هلمند به مصرف ۱۷۲ میلیون افغانی

media-moe
شنبه ۱۴۰۳/۷/۷ - ۱۰:۹
sdfghj
مسئولین وزارت معارف خبر می دهند که قرار است به کمک یکی از نهاد های همکار با معارف در ولسوالی های مارجه، گرشک، باباجی، ناوی، خانشین، دیشو، بهرامچی، گرمسیر و نهرسراج ولایت هلمند یک، یک مکتب معیاری به صورت پخته و اساسی ساخته شود.
در مراسمی تهداب گذاری یکی از این مکاتب که در ولسوالی مارجه آن ولایت دایر گردیده بود، الحاج ملا عبدالرحمن حذیفه رئیس دفتر مقام ولایت هلمند، الحاج مولوی محمد عوض انصاری رئیس معارف و شماری از مسئولین ادارات محلی و علمای کرام آن ولایت حاضر بودند.
سخنرانان در مورد ارزش و اهمیت تعلیم در اصلاح جامعه و پیشرفت کشور صحبت نموده از مردم خواستند تا فرزندان شان را جهت فراگیری علوم به مدارس و مکاتب بفرستند.
در مقابل مردم محل نیز از اهتمام وزارت معارف در امر توسعه نهاد های تعلیمی در کشور و به خصوص مناطق محروم کشور قدردانی نمودند.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۲ - ۱۲:۲۵
Background image

اطلاعیه وزارت معارف

در رابطه به بازدید استادان، معلمان، طلاب و شاگردان مدارس و مکاتب از نمایشگاه کتاب

بدین وسیله به اطلاع عموم استادان، معلمان، طلاب و شاگردان مدارس و مکاتب شهر کابل اعم از امارتی و خصوصی. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۲ - ۱۲:۱۹
Background image

تجلیل باشکوه از روز فتح در لیسه عالی رابيا شهر کابل

مراسم گرامی‌داشت از ۲۴ اسد، «روز فتح افغانستان به دست م.جاهدین قهرمان ا.مارت اسلامی»، با حضور محترم مولوی حسیب الله صاحب زاده رئیس معارف شهر کابل، مسوولان حوزه های تعلیمی چهارم، یازدهم،. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۲ - ۱۲:۱۴
Background image

کارمندان اداری ریاست معارف ولایت فاریاب از داشته های علمی نشست ارتقای ظرفیت، مستفید شدند

کارگاه یک روزه ارتقای ظرفیت‌های مسلکی و تشریح لایحه وظایف برای ۱۰۰ تن کارکنان اداری هسته مرکزی و آمریت‌های معارف ولسوالی‌های ولایت فاریاب با حضور مسوولان معارف آن ولایت برگزار شد.
مسوول. . .

بازگشت به اخبار