افتتاح تعمیر جدید ۷ باب مکتب در ولایت زابل

media-moe
شنبه ۱۳۹۹/۸/۱۷ - ۱۳:۵۹

وزارت معارف، زابل: تعمیر ۷ باب مکتب در ولسوالی شاجوی وشهرصفا ولایت زابل با حضور داشت رییس معارف، تعدادی از مسوولین ادارات دولتی، متنفذین قومی، استادان وشاگردان افتتاح و به بهره برداری سپرده شدند.

به گفته نصرالله زاهد رییس معارف ولایت زابل تعمیر مکاتب یادشده بصورت پخته واساسی از طرف پروگرام ملی میثاق شهروندی به ارزش مجموعی ۳۴.۷ میلیون افغانی اعمار گردیده، که هر تعمیر دارای صنف های درسی مجهز، اتاق‌های لابراتوار، چاه‌های آب آشامیدنی، تشناب و سایر امکانات آموزشی می‌باشند.

نصرالله زاهد رییس معارف زابل از مردم محل و برنامه میثاق شهروندی برای ساخت مکاتب در بسیاری از مناطق محروم زابل با در نظر گرفتن نیازهای مردم، اظهار تشکری کرده و علاوه نمود که به همه مکاتب ولسوالی شهر صفا توجه مینماید و کمبود معلم همراه با بهبود امکانات آموزشی را با تلاش همه جانبه برآورده می کند.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۸ - ۱۵:۲۵
Background image

عزیمت رئیس تشکیل وزارت معارف به ولایت بدخشان

محترم مفتی عبدالحلیم حلیمی، رئیس تشکیل وزارت معارف که به هدف پاره ی از امور رسمی به ولایت بدخشان عزیمت کرده است نخست با محترم الحاج مولوی نصرت الله فیضانی، رئیس معارف آن ولایت دیدار و. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۸ - ۱۵:۲۲
Background image

در ولایت غزنی به مصرف حدود یک میلیون افغانی یک مدرسه دینی اعمار می شود

سنگ تهداب مدرسه بدرالشهدا در قریه خاربلاق ولسوالی قره‌باغ ولایت غزنی با حضور مسوولان معارف و باشندگان محل گذاشته شد.
این مدرسه با همکاری مالی مردم منطقه در زمینی به مساحت ۳جریب اعمار می. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۸ - ۱۵:۱۰
Background image

اغاز کار ساخت صنف‌های درسی و کتابخانه برای یک مدرسه دینی در ولایت پکتیکا

کار ساخت اتاق‌های درسی و یک باب کتابخانه برای مدرسه دینی «فیض المدارس حمیدیه» در ولسوالی بکخیل ولایت پکتیکا، به ارزش ۳۵۰ هزار افغانی به همکاری مالی مردم محل آغاز شده است.
محترم مولوی. . .

بازگشت به اخبار