ایجاد سهولت برق خورشیدی برای یک مکتب در ولایت ننگرهار

media-moe
پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۳ - ۱۰:۵۱
1

برای لیسه فارم غازی‌آباد در ولسوالی بتی‌کوت ولایت ننگرهار، به هزینه ۱۲۴ هزار افغانی از حمایت مالی مردم محل سهولت برق خورشیدی ایحجاد شده و تعمیرهای آن مکتب نیز رنگ‌آمیزی شده است.
همچنان، محترم مفتی محمد فرید حقانی، رئیس معارف آن ولایت، ضمن بررسی از کارهای انجام‌شدۀ در لیسه مذکور، از انجام این کارها ابراز خرسندی نموده و از اشخاص معارف‌پرور و کمک‌کنندگان به‌خاطر همکاری و حمایت‌شان قدردانی کرد.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۳ - ۱۱:۳۵
Background image

اطلاعیه تصمیم اعطای قرارداد (وزارت معارف)

 وزارت معارف در نظر دارد تا قرارداد پروژه تهيه و خريدارى ۵۷ قلم مواد خام جهت توليد ميز و چوکی ضرورت رياست خدمات، بابت سال مالى ۱۴۰۵، به قيمت مجموعى مبلغ ۱۴ ميليون و ۳۳۸ هزار و ۹۲۰. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۳ - ۱۰:۵۹
Background image

مساعدت مواد کمک درسی با ریاست معارف ولایت پنجشیر

به تعداد ۱۰۰ بسته مواد کمک درسی معلمان به ارزش مجموعی ۶۷۱ هزار و ۲۷۵ افغانی، از سوی یک نهاد همکار با ریاست معارف ولایت پنجشیر مساعدت گردید.
این مساعدت در راستای حمایت از روند آموزش و. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۳ - ۱۰:۵۷
Background image

به ۲۰۰ شاگرد یتیم و نیازمند در ولایت لوگر مواد درسی توزیع گردید

 برای ۲۰۰ تن از شاگردان یتیم و نیازمند لیسه حصارک در مرکز ولایت لوگر مواد درسی توزیع شد.
این کمک از سوی یک نهاد خیریه فراهم شده بود که هدف آن حمایت از شاگردان نیازمند و یتیم و تشویق. . .

بازگشت به اخبار