ایجاد مکاتب و مدارس مؤقت در کمپ‌های زلزله‌زدگان ولایت کنر

media-moe
پنجشنبه ۱۴۰۴/۶/۲۷ - ۱۲:۱۰
545

به منظور جلوگیری از سکتگی در روند تعلیمی و تربیتی اطفال خانواده های آسیب دیده از زلزله های اخیر در ولایت کنر، ریاست معارف آن ولایت در کمپ‌های زلزله زدگان ولسوالی‌های نورگل، چوکی و خاص کنر، ۷۲ صنف درسی مؤقت ( خیمه ها) ایجاد و فعال کرده تا دانش‌آموزان مدارس و مکاتب ولسوالی های یاد شده بتوانند به دروس خود ادامه دهند.

ضمن آغاز دروس در این صنوف، از طرف یکی از بنیاد های خیریه برای طلاب و شاگردان نهاد های متذکره قرطاسیه، کتابچه، قلم و سایر مواد درسی نیز فراهم شده که در جریان مراسم گشایش صنوف مذکور به رئیس محترم ریاست معارف ولایت کنر سپرده شد.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۳/۳۰ - ۱۵:۳۸
Background image

خلاصه چند خبر از معارف ولایات

- پنجشیر:
به تعداد ۱۹۸ جلد کتاب درسی، یک پایه کامپیوتر نوع (DELL) معۀ یک پایه پرنتر به ارزش مجموعی ۲۵ هزار افغانی، از سوی یک تن از اشخاص معارف دوست برای لیسه بی‌بی آمنه در مرکز ولایت. . .

شنبه ۱۴۰۵/۳/۳۰ - ۱۵:۳۴
Background image

با مصرف بیش از ۲ میلیون افغانی سنگ پایه یک مکتب در ولایت بدخشان گذاشته شد

سنگ تهداب تعمیر جدید لیسه بریخم  در ولسوالی شهربزرگ ولایت بدخشان با حضور محترم الحاج مولوی محمد طاهر جواد، رئیس معارف آن ولایت، طی یک مراسم رسمی به زمین گذاشته شد.
این ساختمان که به‌. . .

شنبه ۱۴۰۵/۳/۳۰ - ۱۱:۳۳
Background image

برگزاری امتحانات تثبیت سویه تعلیمی اطفال مهاجران برگشته در ولایت خوست

ریاست معارف ولایت خوست در جریان سال ۱۴۰۴ خورشیدی، امتحانات تثبیت سویه تعلیمی اطفال مهاجران برگشت کننده به وطن را برگزار کرد که در مجموع، ۸۶۴ تن آن ها به مکاتب و ۳۵ تن به مدارس دینی. . .

بازگشت به اخبار