بررسی و ملاقات هیئت نظارت ریاست معارف کندز با مسئولان نهاد های آموزشی آن ولایت

media-moe
دوشنبه ۱۴۰۰/۱۱/۱۸ - ۱۰:۵۳
بررسی و ملاقات هیئت نظارت ریاست معارف کندز با مسئولان نهاد های آموزشی آن ولایت

طبق برنامه نظارت از نهاد های تعلیمی خصوصی ریاست معارف ولایت کندز، اینک هیئت موظف  آمریت نظارت و ارزیابی ریاست مذکور از ۵۰ باب نهادهای آموزشی خصوصی که در این ولایت فعالیت دارند،  نظارت و بررسی به عمل آورد.
در این دیدار، به مکاتب یاد شده خصوصی در رابطه به تداوم فعالیت های آنها و تمدید جواز های کاری شان تصامیم مقتضی اتخاذ شد و هکذا هیئت  از آنها خواست تا مراکز تعلیمی که جواز کار ندارند، هرچه زود تر فعالیت های آموزشی شان را قانونی سازند.
هم چنان از مسئولان نهاد های خصوصی تقاضا شد تا با توجه به وضعیت بد اقتصادی مردم ، دانش آموزان مستضعف و بی بضاعت را در جهت پرداخت فیس آنها مدد رسانیده، تخفیف دهند
در فرجام این نشست  مسئولان وعده هرگونه همکاری را در جهت تطبیق مفردات این نشست از جمله حل مسایل جواز های فعالیت نهاد های شان را تا ده روز دیگر ، به رهبری ریاست معارف دادند.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۲۱ - ۱۲:۱۷
Background image

ترمیم و ساخت صنوف درسی جدید برای یک مکتب در ولایت غزنی

کار ترمیم ۱۶ صنف درسی، ساخت شش صنف درسی جدید و خریداری چهار جریب زمین برای لیسه رسنی در ولسوالی گیلان ولایت غزنی، به هزینه ۱.۴ میلیون افغانی با همکاری مالی باشندگان محل تکمیل گردیده و. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۲۱ - ۱۱:۵۰
Background image

خلاصهٔ چند خبر از ریاست‌های معارف ولایات

- خوست:
لیسه نصرت‌مینه در مرکز ولایت خوست به هزینه ۵۵ هزار افغانی از حمایت مالی مردم محل ترمیم و تجهیز گردید.

- ننگرهار:
کار حفر یک حلقه چاه آب آشامیدنی برای مکتب ابتدائیه شهید نورمحمد. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۲۱ - ۱۱:۴۷
Background image

نظارت حمایوی از آزمایشگاه‌های دو باب مکتب در ولایت کابل

 
هیئتی از ریاست مرکز ساینس و فناوری تعلیمی وزارت معارف، به‌منظور ارزیابی وضعیت آزمایشگاه‌ها و استفاده مؤثر از امکانات آزمایشگاهی، از لیسه‌ بگرامی و لیسه عبدالشکور رشاد در ولسوالی. . .

بازگشت به اخبار