بزر گداشت از روز جهانی کودک در ریاست معارف ننگرهار

media-moe
سه‌شنبه ۱۳۹۹/۹/۴ - ۱۲:۵۷
ننګرهار پوهنې ریاست له لورې د ماشوم نړیواله ورځ ونمانځل شوه

وزارت معارف، ننگرهار: از روز جهانی کودک از طرف ریاست معارف ننگرهار و به همکاری موسسه یونیسف طی محفلی گرامی داشت به عمل آمد.

ضیاالحق امرخیل والی ننگرهار، ضمن تبریکی روز جهانی کودک به شاگردان مکاتب گفت: که کودکان بزرگترین قربانیان جنگ جاری در افغانستان هستند و جنگ حق کودکان برای داشتن یک محیط امن را سلب کرده است.

حسیب الله شینواری، رییس معارف ننگرهار در سخنان خود، نخست روز جهانی کودک را برای اطفال و خانواده‌های آنها تبریک گفت و در ادامه تعدادی از حقوق اساسی کودکان را از جمله (محیط امن ، ضروریات اساسی ، آموزش ، صحت ، آزادی بیان و ...) با توجه به وضعیت کودکان افغانستان ذکر کرده گفت: خانوادها، دولت و جامعه موظف اند که از بدو تولد کودک تا هجده سالگی همه حقوق حقه شان را تامین نمایند.

وی افزود: شعار امسال روز جهانی کودک مبارزه با تغییرات آب و هوا و ویروس کرونا است که باید به آن توجه جدی شود.

همچنان در اخیر دکتر نافع کاکر، مسوول منطقه ای یونیسف برای ولایات شرقی، در مورد روز جهانی کودک و کنوانسیون بین المللی حقوق کودک سخنرانی نموده وبه تداوم همکاری‌های خویش با وزارت معارف از جمله ریاست معارف آنولایت تاکید نماید.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۰ - ۱۱:۴۵
Background image

معین محترم تعلیم و تربیه وزارت معارف از لیسه عبدالهادی داوی در شهر کابل بازدید کرد

محترم شیخ عبدالمالک حقانی معین تعلیم و تربیه وزارت معارف و تیم همراه از لیسه عبدالهادی داوی مربوط ناحیه نهم شهر کابل بازدید و نظارت کرد.
در این بازدید، علاوه بر بررسی امور انکشاف مسلکی. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۰ - ۱۱:۳۲
Background image

تهداب تعمیر جدید یک مدرسه در ولسوالی مقر ولایت غزنی گذاشته شد

سنگ تهداب تعمیر جدید مدرسهٔ دینی «نجم المدارس» طی مراسمی در ولسوالی مقر ولایت غزنی گذاشته شد. 
این تعمیر که به هزینهٔ نزدیک به یک میلیون افغانی، به حمایت مالی مردم و شورای تعلیمی منطقه. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۰ - ۱۱:۲۶
Background image

برای یک مکتب در ولایت زابل تعمیر جدید ساخته می شود

سنگ تهداب تعمیر جدید مکتب ابتدائیه علی‌داد در ولسوالی خاک افغان ولایت زابل روی قطعه زمین وقف شدهٔ دو جریب از سوی مسوولان معارف آن ولایت گذاشته شد.
این تعمیر به حمایت مالی مردم محل و. . .

بازگشت به اخبار