خبرهای معارف از ولایات بلخ و لغمان

media-moe
چهارشنبه ۱۴۰۲/۱/۲۳ - ۹:۳۶
له ولایتونو څخه د پوهنې خبرونه

بلخ

جلسه سکتوری ریاست معارف ولایت بلخ تحت نظر مولوی غفران هجرت آمرتعلیم و تربیه آن ریاست با اشتراک نماینده گان ریاست اقتصاد، پوهنتون بلخ و موسسات مدد رسان دایر گردید.
نمایندگان هر یک گزارشات فعالیت های ماه گذشته و پلان های آینده شان را شرح داده و در  قسمت تطبیق پلان های شان، خواهان همکاری ریاست معارف ولایت بلخ گردیدند .
رهبری ریاست معارف بلخ، از همکاری ادارات محلی و موسسات همکار تشکری نموده وعده فراهم آوری تسهیلات لازم را در راستای تطبیق برنامه ها سپرد و هم خواهان گسترش آن به تمام نقاط آن ولایت شد.

 همچنان

مسوولان آمریت توزیع کتب درسی این وزارت با الحاج مولوی عبدالجلیل شهیدخیل رئیس معارف ولایت بلخ دیدار وگفتگو نمودند.
در این جلسه، رئیس معارف بلخ از آغاز توزیع کتب درسی اظهار خوشی نموده اظهار امیدواری کرد که باید این پروسه هرچه سریع تر انجام شود.

لغمان

نماینده گان ساحوی دفتر موسسه حفاظت از اطفال در ولایت لغمان در دیدار با مولوی شاه جهان ساجد رئیس معارف آن ولایت روی برنامه ها و مشکلات صنوف تعلیمات محلی در ولایت لغمان بحث و تبادل نظر نمودند.
 در این دیدار رئیس معارف، علاوه بر طرح مشکلات معارف در مکاتب لغمان، از خدمات تعلیمی موسسه یاد شده تشکر نمود و از مسوولان آن خواست تا فعالیت های شان در پرتو تفاهم نامه وزارت معارف پیش ببرند.

خبر دیگر نیز حاکیست

رئیس معارف ولایت لغمان، با آمران تفتیش، انسجام و هماهنگی از مکتب دخترانه گمین دیدار نموده، سویه تعلیمی دانش آموزان را بررسی و برای معلمان هدایت داد تا در کیفیت تدریس شان توجه جدی داشته باشند.

طبق خبر دیگر

اهالی دیوه یکی از روستاهای ولایت لغمان در دیدار با رئیس معارف آن ولایت، از فرصت های فراهم شده‌ی تعلیمی در روستای شان اظهار خوش نموده و یک سلسله مشکلات شان را در این راستا با رهبری ریاست معارف شریک نمودند.
رئیس معارف لغمان وعده خدمات بیشتر آموزشی را به آنان سپرد.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۱/۲۲ - ۹:۵۶
Background image

ارزیابی سویه تعلیمی فرزندان مهاجرین عودت کننده به وطن در ولایت‌های میدان‌وردگ و پکتیا

ریاست‌های معارف ولایت میدان‌وردگ و پکتیا در دومین دور امتحانات تثبیت سویه تعلیمی اطفال مهاجرین عودت کننده به کشور، اینک از  ۱۲۷ تن اطفال مهاجر امتحان تثبیت سویه تعلیمی اخذ کردند.
این. . .

جمعه ۱۴۰۵/۱/۲۱ - ۹:۵۲
Background image

ترمیم دو مکتب به هزینه بیش از ۵۰۰ هزار افغانی در مربوطات ولایت کابل

پروژه‌های ترمیمی دو باب مکتب در ولسوالی خاک‌جبار ولایت کابل، طی مراسمی با حضور مسوولان معارف ولایت کابل به بهره‌برداری سپرده شد.
در این پروژه‌ها، بازسازی مکتب متوسطه پته خزانه و مکتب. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۰ - ۱۱:۲۷
Background image

آغاز کار ساخت یک مکتب به هزینه ۱۵۹ هزار دالر در ولایت بدخشان

کار اعمار ساختمان لیسه پایان‌شهر در ولسوالی بهارک ولایت بدخشان به هزینه ۱۵۹ هزار دالر به حمایت مالی شخصیت معارف‌دوست این ولسوالی، محترم الحاج خواجه عبدالجبار صدیقی آغاز شد.
به گفته. . .

بازگشت به اخبار