راپور هفتگی کار و فعالیت ریاست دعوت و ارشاد وزارت معارف

media-moe
شنبه ۱۴۰۳/۴/۲۳ - ۱۰:۳۳
re

شنبه ۱۴۴۵/۱۲/۲۹ تا پنجشنبه ۱۴۴۶/۱/۴ هجری قمری( ۱۴۰۳/۴/۱۶تا ۱۴۰۳/۴/۲۱هجری شمسی):

در این هفته هم طبق برنامه تنظیم شده و تقسیم اوقات معینه مسئولین ریاست دعوت و ارشاد وزارت معارف از لیسه های محراب الدین،ایمنی، خوشحال خان، غازی ادی و مکاتب خصوصی دانش ورانگه، ماندگار علم،ماندان سعادت، عامه افغان،رفاه فردا،استقلال خراسان،شمس الهدا،شمشاد نمبر دو، قاموس نمبر دو، شمس الهدای نمبر ۳، اسرار توحید، برین،حماسه دانش،آشیانه خصوصی در مربوط ناحیه سوم شهر کابل دیدن نموده اند.

هیئت برای مسئولین مراکز تعلیمی یاد شده در ارتباط به تدریس « کتاب اساسات الاسلام» تاکید کرده از مسئولین و شاگردان خواستند تا صورت و سیرت خود را مطابق سنت حضرت محمد ( صلی الله علیه وسلم) وفق داده و به دروس دینی اشتراک همه روزه داشته باشند.

هم چنان از جریان حلقات درسی کارمندان هسته مرکزی وزارت معارف و سایر ادارات وزارت معارف در مرکز، حوزه های تعلیمی شهر کابل و ریاست های معارف ولایات گزارش گرفته شده است که در نتیجه در این هفته نیز کمافی السابق دروس دینی از طرف مبلغین پیشبرده شده و همه کارمندان در آن حضور داشتند.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۲ - ۱۲:۲۵
Background image

اطلاعیه وزارت معارف

در رابطه به بازدید استادان، معلمان، طلاب و شاگردان مدارس و مکاتب از نمایشگاه کتاب

بدین وسیله به اطلاع عموم استادان، معلمان، طلاب و شاگردان مدارس و مکاتب شهر کابل اعم از امارتی و خصوصی. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۲ - ۱۲:۱۹
Background image

تجلیل باشکوه از روز فتح در لیسه عالی رابيا شهر کابل

مراسم گرامی‌داشت از ۲۴ اسد، «روز فتح افغانستان به دست م.جاهدین قهرمان ا.مارت اسلامی»، با حضور محترم مولوی حسیب الله صاحب زاده رئیس معارف شهر کابل، مسوولان حوزه های تعلیمی چهارم، یازدهم،. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۲ - ۱۲:۱۴
Background image

کارمندان اداری ریاست معارف ولایت فاریاب از داشته های علمی نشست ارتقای ظرفیت، مستفید شدند

کارگاه یک روزه ارتقای ظرفیت‌های مسلکی و تشریح لایحه وظایف برای ۱۰۰ تن کارکنان اداری هسته مرکزی و آمریت‌های معارف ولسوالی‌های ولایت فاریاب با حضور مسوولان معارف آن ولایت برگزار شد.
مسوول. . .

بازگشت به اخبار