راپور هفتگی کار و فعالیت ریاست دعوت و ارشاد وزارت معارف

در هفته که گذشت، به سفارش الحاج مولوی جمعه خان سروری رئیس دعوت و ارشاد وزارت معارف، هیئت ریاست مذکوراز ریاست های تعلیمات خصوصی و معارف ولایت کابل دیدن نموده از مسئولین و کارمندان ریاست های مذکور خواست تا مسئولیت های خویش را با صداقت و تعهد کامل انجام داده و کار مراجعین را بدون تأخیر انجام دهند.
در ضمن ترجمه قرآنکریم برای تمامی کارمندان هسته مرکزی وزارت معارف نیز به گونه نورمال ادامه داشت.
هم چنان گزارشات واصله از ریاست های معارف شهر کابل و ولایات حاکی از آن است که حلقات درسی( تفسیر قرآن کریم) کارمندان هسته مرکزی، حوزه های تعلیمی معارف شهر کابل و ریاست های معارف ولایت ها کما فیالسابق جریان داشته و دروس از طرف مبلغین پیش برده شده است که همه کارمندان در آن حضور داشتند.
هکذا هیئت های ریاست دعوت و ارشاد وزارت معارف با کارمندان شماری از ریاست های هسته مرکزی از نزدیک دیدار کرده و برای آن ها توصیه های لازم صورت گرفته است.