رفع مؤقت محدویت زمانی از بالای طی مراحل نتایج تعلیمی فارغان پروسه امتحانات سامع

media-moe
سه‌شنبه ۱۳۹۸/۱۱/۱۵ - ۱۵:۵۵

وزارت معارف_ کابل: محدودیت زمانی از بالای طی مراحل نتایج فارغان امتحانات سامع سال‌های قبل از 1398 تعلیمی مؤقتا برداشته شد.

این تصمیم به هدف ایجاد سهولت برای فارغان امتحانات سامع و رفع مشکلات در قسمت طی مراحل اسناد تعلیمی آنان اتخاذ شده است.

بر اساس لایحه امتحانات سامع، نتایج امتحانات آنعده از فارغانی که ازطریق سپری نمودن امتحان سامع مستحق سند فراغت می شدند، باید در همان سال به ریاست نتایج و شهادتنامه‌های وزارت معارف ارسال می گردید و خارج از محدوده‌ی زمانی تعیین شده درلایحه ، نتایج امتحانات فاقد اعتبار شناخته می شد .

اما به دلیل شکایات واصله به وزارت معارف بابت عدم ارسال نتایج امتحانات از سوی مسوولان در ولایات اخیرا تصمیم گرفته شده است تا نتایج امتحانات سامع مربوط به دهه 90 و ماقبل آن در یک اقدام استثنایی از بهر حل مشکل موجود الی اخیر برج حوت سال روان به ریاست نتایج وشهادتنامه ها ارسال گردد.

به تمام بخش‌های مسوول درقسمت اخذ و طی مراحل نتایج سامعین هدایت داده شده است تا این دستور را عملی سازند در صورت عدم اجراات به موقع هرنوع مسوولیت به دوش مسوولان خواهد بود.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۸ - ۱۵:۲۵
Background image

عزیمت رئیس تشکیل وزارت معارف به ولایت بدخشان

محترم مفتی عبدالحلیم حلیمی، رئیس تشکیل وزارت معارف که به هدف پاره ی از امور رسمی به ولایت بدخشان عزیمت کرده است نخست با محترم الحاج مولوی نصرت الله فیضانی، رئیس معارف آن ولایت دیدار و. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۸ - ۱۵:۲۲
Background image

در ولایت غزنی به مصرف حدود یک میلیون افغانی یک مدرسه دینی اعمار می شود

سنگ تهداب مدرسه بدرالشهدا در قریه خاربلاق ولسوالی قره‌باغ ولایت غزنی با حضور مسوولان معارف و باشندگان محل گذاشته شد.
این مدرسه با همکاری مالی مردم منطقه در زمینی به مساحت ۳جریب اعمار می. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۸ - ۱۵:۱۰
Background image

اغاز کار ساخت صنف‌های درسی و کتابخانه برای یک مدرسه دینی در ولایت پکتیکا

کار ساخت اتاق‌های درسی و یک باب کتابخانه برای مدرسه دینی «فیض المدارس حمیدیه» در ولسوالی بکخیل ولایت پکتیکا، به ارزش ۳۵۰ هزار افغانی به همکاری مالی مردم محل آغاز شده است.
محترم مولوی. . .

بازگشت به اخبار