سیمینار علمی برای مبلغین ریاست معارف ولایت کابل

media-moe
پنجشنبه ۱۴۰۳/۱۲/۲ - ۱۰:۲۰
dfvgb

از طرف ریاست دعوت و ارشاد وزارت معارف سیمینار علمی یک روزه برای مبلغین ریاست معارف ولایت با حضور الحاج مولوی صبغت الله وصیل معین منابع و اداره و مولوی جمعه خان سروری رئیس دعوت و ارشاد وزارت معارف در حالی که مولوی عبدالحق حقانی رئیس معارف ولایت کابل، روئسای دعوت و ارشاد، مسئولین و مبلغین برخی وزارت ها نیزحاضر بودند، دایر گردید.

در آغاز رئیس معارف ولایت کابل حضور مهمانان و مبلغین را خوش آمدید گفته،در رابطه به اهداف دعوت و ارشاد و نقش مثبت آن در جامعه صحبت های مفصل نمود.

سپس معین منابع و اداره این وزارت در سخنانی خود، به تربیت کامل اولاد وطن به روحیه دینی تاکید نموده و از مبلغین خواست تا از طریق دعوت و ارشاد با مخاطبین برخورد دوستانه داشته باشند.

موصوف افزود: برای ما اکنون مسئولیت مهمی سپرده شده که همانا تطبیق مسایل شرعی می باشد.

در ادامه رئیس دعوت و ارشاد وزارت معارف نیز در صحبت هایش اصول و فعالیت های دعوت و ارشاد را بیان نموده، اضافه نمود: منسوبین وزارت معارف مکلف اند تا وظایف و وجایب دینی و ملی خود را در زمان معین آن اداء نمایند.

هکذا چند تن به نمایندگی از علماء جید و مسئولین برای مبلغین و منسوبین نیز صحبت های ارزشمند نموده، آن ها را به انجام امور ضروری آن ها ترغیب نمود.

محفل با قرائت دعائیه خاتمه یافت.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۷/۱۱ - ۱۴:۳۷
Background image

آغاز کار ترمیم و بازسازی یک باب مکتب در ولایت پکتیکا

کار ترمیم و بازسازی ساختمان لیسه احمدیه در ولسوالی سروبی ولایت پکتیکا، به هزینه حدود ۴۰۰ هزار افغانی از مساعدت مالی مهتممان و برزرگان قومی منطقه آغاز شده است.
توقع می رود که با ترمیم و. . .

شنبه ۱۴۰۵/۷/۱۱ - ۱۴:۳۵
Background image

آغاز کارگاه ارتقای ظرفیت برای ۱۲۰ تن از معلمان و مسئولان مکاتب در ولایت غور

برای ۱۲۰ تن از معلمان، سرمعلمان، مدیران و آمران مکاتب شهر فیروزکوه، مرکز ولایت غور، برنامهٔ ۸ روزه ارتقای ظرفیت‌های مسلکی تحت عنوان «ترویج آموزش و یادگیری مؤثر» آغاز شد.
اشتراک کنندگان. . .

شنبه ۱۴۰۵/۷/۱۱ - ۱۴:۳۲
Background image

توزیع مواد درسی به شاگردان نیازمند یک دارالعلوم در ولایت نیمروز

برای ۲۱۰ تن از شاگردان دارالعلوم عالی نبوی (صلی‌الله علیه وسلم) در شهر زرنج، مرکز ولایت  نیمروز، به مساعدت مالی بنياد خیریه حبیب‌یار کیف و لوازم درسی توزیع گردید.

بازگشت به اخبار