فراغت ۳۵۰ تن حافظان از مدرسه حکیمیه در ولایت کندهار

media-moe
پنجشنبه ۱۴۰۱/۱۱/۲۰ - ۱۰:۱۱
د کندهار ولایت له حکیمیه مدرسې څخه ۳۵۰ تنه زده کوونکي فارغ شول

در مراسمی که به مناسبت فراغت ۳۵۰ تن حافظان قرآن عظیم الشان و طلبای کرام از مدرسه دینی حکیمیه ولایت کندهار دایر گریده بود، الحاج محمد یوسف وفا والی و هیئت رهبری آن ولایت، الحاج مولوی حبیب الله آغا سرپرست وزارت معارف، شیخ مولوی ندامحمد ندیم وزیر تحصیلات عالی، شیخ مولوی حبیب الله حقانی امام و مبلغ جامعه العمر( رض)، جمع کثیری از علماء و مهمانان از سایر ولایات کشور، مدرسین و اولیای دانش آموزان اشتراک کرده بودند.
محفل با تلاوت آیاتی از کلام الله مجید آغاز یافت و متعاقبا الحاج مولوی حبیب الله آغآ سرپرست وزارت معارف امارت اسلامی افغانستان، ضمن خوش آمدید مهمانان و تبریک به فارغان در پیوند به اهمیت و ارزش علوم، به ویژه علوم دینی در پیشرفت و اصلاح جامعه صحبت نموده، فارغان را متوجه مسوولیت های شان ساخت.
سپس والی و چند تن از مهمانان نیز طی سخنان شان فراغت طلباء را تبریک گفته و از آنان خواستند تا در بخش و تبلیغ ارزش های دین مقدس اسلام و خدمتگذاری هرچه بیشتر برای مردم، سهم خویش را ادا نموده و برای ملت و مملکت خویش مصدر خدمت شوند.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۹ - ۱۴:۴۵
Background image

اطلاعیه وزارت معارف

در رابطه به اعلان ۲۵ بست اعضای علمی انکشاف مسلکی مدرسین ریاست معارف شهر کابل

وزارت معارف به منظور سپردن کار به اهل آن و جهت شفافیت در پروسه استخدام افراد واجد شرایط، به  تعداد(٢٥) بست. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۹ - ۱۴:۳۲
Background image

برای شماری از معلمان ساینس و آزمایشگاه‌های مکاتب در ولایت غور کارگاه آموزشی آغاز گردید

برای ۱۴ تن از معلمان ساینس و مسوولان آزمایشگاه‌های مکاتب ولسوالی دولت‌یار ولایت غور،کارگاهِ آموزشی ۶ روزه «ساینس‌محیطی» آغاز گردید.
این برنامهٔ آموزشی به‌منظور ارتقای ظرفیت مسلکی معلمان. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۹ - ۱۴:۲۹
Background image

برگزاری کارگاه علمی و فرهنگی برای طلاب مدارس دینی در ولایت هرات

کارگاه علمی و فرهنگی تحت عنوان «نقش جوانان مسلمان در تاریخ اسلام، جنگ فکری غرب علیه جوامع اسلامی و راه‌های مقابله با آن»، با حضور بیش از ۲۵۰ تن از طلاب مدرسهٔ امام جعفر و مدرسهٔ امام. . .

بازگشت به اخبار