وقف قطعه زمینی برای معارف در ولسوالی ده سبز ولایت کابل

media-moe
چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۶ - ۱۱:۵۱
56465

برای اعمار یک باب مکتب ابتدائیه، در منطقهٔ غازی‌آباد ولسوالی ده‌سبز ولایت کابل، از سوی محترم ملک الماس یکی از شخصیت های معارف پرور آن ولسوالیُ قطعه زمینی به مساحت ۹ بسوه وقف شد.
 محترم الحاج مولوی عبدالسلام شعیب، رئیس معارف ولایت کابل از ساحهٔ متذکره دیدار کرده و طی سخنانی این اقدام نیک مردم را یک گام مهم در راستای تقویت نظام تعلیمی کشور دانست.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۷ - ۱۵:۹
Background image

ارسال تابلیت های کلورین به ریاست معارف ولایت پکتیکا

وزارت معارف به تعداد ۱ میلیون و ۷۰۰ عدد قرص های کلورین را به‌منظور تصفیه و پاک‌سازی آب های آشامیدنی برای شاگردان، به ریاست معارف ولایت پکتیکا تسلیم داد تا شاگردان از بیماری‌هایی که در. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۷ - ۱۴:۵۷
Background image

اعلان رقابت آزاد بیش از ۴۰۰ بست خالی معلمان در ولایت پکتیکا

ریاست معارف ولایت پکتیکا به تعداد (۴۲۸) بست خالی معلمی مکاتب مرکز و ولسوالی‌های خویش را به اعلان سپرد.
محترم مولوی عبدالوکیل خالد، رئیس معارف ولایت مذکورمی گوید که تکمیل بست‌های خالی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۷ - ۱۴:۵۲
Background image

ترمیم ۷۸ پایه میز و چوکی یک باب مکتب در شهر کابل

به تعداد ۷۸ پایه میز و چوکی غیر فعال در لیسه عالی ابراهیم خلیل‌الله شهر کابل، به هزینه ۲۳ هزار و ۴۰۰ افغانی از بودیجه معارف ترمیم ومورد استفاده شاگردان قرار گرفت.
به گفته مسوولان ریاست. . .

بازگشت به اخبار