ٰجریان بررسی هیأت اعزامی وزارت معارف در ولایت پروان

media-moe
یکشنبه ۱۴۰۱/۶/۲۷ - ۱۴:۵۶
ٰجریان بررسی هیأت اعزامی وزارت معارف در ولایت پروان:

هیا‌ت با صلاحیت وزارت معارف به ریاست شیخ الحدیث و التفسیر حافظ خلیفه سعید احمد شهید خیل به ریاست معارف ولایت پروان تشریف آوردن که امروز بخش تدارکات، املاک، تشکیل و مالی و حسابداری را مورد ارزیابی قرار دادند.
در بخش تدارکات دوسیه های قرارداد ها را مورد بررسی قرار دادن که از طرف مسولین مربوطه ریاست معارف معلومات و اسناد ارایه گردید.
در بخش املاک در مورد زمین های دولتی، سجل زمین های دولتی و زمین های عصب شده بررسی صورت گرفت که در مورد مدیریت املاک ریاست معارف معلومات ارایه نمودند.
تیم بررسی وزارت معارف تشکیل ریاست معارف را هم مورد بررسی قرار داد، در این بخش تا حال تشکیل ولسوالی های سید خیل، بگرام، معارف شهر و کوه صافی را تطبیق و در مورد مسولین با ارایه اسناد معلومات ارایه نمودند.
در بخش مالی و حسابداری هم چنان تیم بررسی فعالیت های مدیریت مالی و حسابداری را مورد بررسی قرار دادند که حواله جات مصارفاتی و معاشات سال های ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ را مورد بررسی قرار دادند.
قابل ذکر است که بررسی و ارزیابی تیم بررسی وزارت جلیله معارف همچنان در بخش های یاد شده در ریاست معارف ولایت پروان ادامه دارد.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۰ - ۱۱:۴۵
Background image

معین محترم تعلیم و تربیه وزارت معارف از لیسه عبدالهادی داوی در شهر کابل بازدید کرد

محترم شیخ عبدالمالک حقانی معین تعلیم و تربیه وزارت معارف و تیم همراه از لیسه عبدالهادی داوی مربوط ناحیه نهم شهر کابل بازدید و نظارت کرد.
در این بازدید، علاوه بر بررسی امور انکشاف مسلکی. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۰ - ۱۱:۳۲
Background image

تهداب تعمیر جدید یک مدرسه در ولسوالی مقر ولایت غزنی گذاشته شد

سنگ تهداب تعمیر جدید مدرسهٔ دینی «نجم المدارس» طی مراسمی در ولسوالی مقر ولایت غزنی گذاشته شد. 
این تعمیر که به هزینهٔ نزدیک به یک میلیون افغانی، به حمایت مالی مردم و شورای تعلیمی منطقه. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۰ - ۱۱:۲۶
Background image

برای یک مکتب در ولایت زابل تعمیر جدید ساخته می شود

سنگ تهداب تعمیر جدید مکتب ابتدائیه علی‌داد در ولسوالی خاک افغان ولایت زابل روی قطعه زمین وقف شدهٔ دو جریب از سوی مسوولان معارف آن ولایت گذاشته شد.
این تعمیر به حمایت مالی مردم محل و. . .

بازگشت به اخبار