پایان سیمینار انکشاف مسلکی مدرسین مدارس شهر و ولایت کابل

media-moe
دوشنبه ۱۴۰۳/۱۰/۱۰ - ۹:۱۶
14

سیمینار انکشاف مسلکی مدرسین که چندی پیش از سوی معینیت تعلیمات اسلامی وزارت معارف برای ۶ روز جهت ارتقاء ظرفیت های مسلکی۸۰ تن مدرسین مدارس شهر و ولسوالی های ولایت کابل دایر گردیده بود، اینک طی یک محفل با شکوه با حضور معین تعلیمات اسلامی وزارت معارف و مسئولین ریاست های معارف شهر و ولایت کابل به پایان رسید.

الحاج مولوی کرامت الله آخندزاده معین تعلیمات اسلامی و.زارت معارف، ضمن صحبت بر ارزش و اهمیت آن سیمینار به اشتراک کنندگان گفت: چیزی که در این سیمینار آموختید مسئولیت شماست تا آن را در مدارس به استادان و طالب‌العلمان خویش برسانید و با استفاده از مهارت هایی که اینجا آموخته اید، طرح‌ها و پلان های منظمی را جهت بهبود هر چه بیشتر کیفیت تدریس طرح نموده و در راستای بهتر شدن پروسه درسی طلاب از داشته های این سیمینار استفاده اعظمی نمائید.

ناگفته نباید گذاشت که در اخیر این محفل به اشتراک کنندگان تقدیر نامه های در نظر گرفته شده نیز اعطا گردید.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۴/۳/۲۵ - ۱۴:۵۷
Background image

آغاز کار پروژ‌هٔ‌ ترمیمات ۸ باب مکتب به ارزش بالغ بر ۴ میلیون افغانی در ولایت هرات

کار ترمیم و بازسازی ۸ باب مکتب در سطح ولسوالی‌های گذره و زیرکوه ولایت هرات آغاز شد.

این پروژه‌ها با همکاری یکی از نهادهای همکار معارف به ارزش مجموعی ۴ میلیون و ۴۸۰ هزار افغانی عملی می. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۳/۲۵ - ۱۴:۵۴
Background image

آغاز سیمینار مسلکی برای معلمان تربیت بدنی مکاتب شهر کابل

اینک طبق پلان مطروحه آمریت تربیت بدنی ریاست تعلیمات اساسی و ثانوی وزارت معارف، برای ۳۰ تن معلمان تربیت بدنی مکاتب شهر کابل سیمینار مسلکی و آموزشی، جهت توضیح و تشریح قوانین و مقررات جدید. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۳/۲۵ - ۱۴:۴۹
Background image

فشرده چند خبر از معارف ولایات

- خوست:

جلسه هماهنگی همکاری میان ریاست معارف ولایت خوست و یکی از نهاد های همکار با معارف با حضور مسئولین هردو طرف برگزار گردید.

- ننگرهار:

پروسه ثبت‌نام و راجستر اطفال خانواده های. . .

بازگشت به اخبار