چند خبر از کمک های مردم ولایات کشور به معارف

media-moe
چهارشنبه ۱۴۰۳/۶/۷ - ۱۰:۳۷
852
لوگر:
الحاج محمد اکبر اتل یک تن از تجار ملی در ولایت لوگر به ارزش ۷۰ هزار افغانی حفر یک حلقه چاه آب، تهیه و نصب سیستم تخنیکی آب رسانی را در لیسه کوچی های شهر پل علم مرکز آن ولایت انجام داده است.
پکتیکا:
به کمک مالی اهالی ولسوالی بکخیل ولایت پکتیکا یک باب اتاق کمپیوتر در لیسه هاشمیه ولسوالی یاد شده به مصرف ۷۰ هزار افغانی تجهیز و فعال شده به دسترس شاگردان قرار داده شد.
این در حالی است که کتابخانه این لیسه نیز چندی قبل از سوی مردم فعال شده و مورد استفاده شاگردان قرار گرفته است.
به گفته مسئولین ریاست معارف آن ولایت در این لیسه جمعا به تعداد ۲۰۰۰ شاگرد مصروف فراگیری علم می باشند.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۷ - ۱۰:۳۷
Background image

یک باب مکتب جدید به هزینه بیش از ۱۲ میلیون افغانی در ولایت هلمند تاسیس شد

یک باب مکتب به نام خالد بن ولید (رضی‌الله‌عنه) در ولسوالی دیشو ولایت هلمند از سوی وزارت معارف ایجاد و رسما به فعالیت آغاز کرد.
به گفته مسوولان معارف در ولایت هلمند؛ ولسوالی دیشو که یکی. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۷ - ۹:۵۷
Background image

۱۰ باب مکتب به هزینه نزدیک به ۷ میلیون افغانی در ولسوالی سروبی ولایت کابل ترمیم شد

کار ترمیم ۱۰ باب مکتب در ولسوالی سروبی ولایت کابل، با حمایت مالی یک نهاد همکار، به هزینه ۶٫۸ میلیون افغانی اخیرا تکمیل و طی نشستی با حضور مسوولان ریاست معارف ولایت کابل به بهره‌برداری. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۷ - ۹:۵۵
Background image

اخذ امتحان تثبیت سویه تعلیمی از فرزندان مهاجران عودت کننده در ولایت کاپیسا

طبق پلان مطروحه؛ ریاست معارف ولایت کاپیسا  از ۲۰۸ تن اطفال مهاجرین عودت‌کننده به ملک امتحان تعیین سویه تعلیمی اخذ کرد.
مسوولان ریاست معارف ولایت کاپیسا طی سخنانی اظهار داشتند: «هیچ. . .

بازگشت به اخبار