کارکردها و فعالیت های یک ساله‌‌ی وزارت معارف با ملت افغانستان شریک ساخته شد.

media-moe
دوشنبه ۱۴۰۲/۵/۳۰ - ۱۶:۳۸
123

مسئولین وزارت معارف کشور، کارکردها، فعالیت‌ها و دست آوردهای یک ساله این  وزارت را، طی یک کنفرانس مطبوعاتی، با حضور خبرنگاران به پیشگاه ملت ارائه نمودند.
الحاج مولوی کرامت الله آخندزاده معین تعلیمات اسلامی، گزارش فعالیت های اجرا شده یک سال گذشته و برنامه های سال پیشروی این وزارت را به ملت افغانستان ارائه و در مورد مسایل مهم این وزارت به اشتراک کننده گان وضاحت دادند.
الحاج مولوی سخاءالله سعید معین تعلیم و تربیه، الحاج مولوی عبدالخالق صادق معین تضمین کیفیت، مولوی صبغت الله وصیل معین منابع و اداره و  مولوی عزیز احمد ریان سرپرست ریاست عمومی دفتر مقامم و مشاور ارشد وزارت معارف جزء هیئت و مسئولین  گزارش دهی در این برنامه بودند.
مولوی کرامت الله آخند‌زاده، در این کنفرانس بلند بردن تشکیل وزارت معارف را به ۲۹۸ هزارو ۲۰۰ کارمند، اهدای ۱۰۰ هزار بست جدید برای تعلیمات اسلامی، اصلاح نصاب معارف، تاسیس مدارس دینی و چاپ سی عنوان کتب درسی به این نهاد دینی، برقی سازی توزیع شهادت‏نامه ها، برگزاری برنامه های ارتقای ظرفیت برای ۵۴ هزارو ۱۶۸ تن معلمان و کارمندان معارف، جذب یک میلیون و ۲۵۶ هزارو ۷۵ شاگرد جدید در بخش تعلیمات عمومی، تاسیس ۱۲۱ باب مکتب جدید، ایجاد ۳ هزار و ۷۸۰ باب صنوف تعلیمات محلی و تسریعی به همکاری موسسات همکار، فراهم سازی زمینه آموزش برای ۳۹ هزار و ۱۱۴ تن اطفال عودت کننده از کشورهای بیرونی، توزیع ۵۰ هزارو ۱۱۹ قطعه شهادت‏نامه به طور انفرادی را از دستاورد های وزارت معارف در یک سال پیسن عنوان نمود.
موصوف هم‌چنان استخدام افراد با تجربه را در چوکات وزارت معارف، سپردن هزاران بست جدید اداری و معلمی به رقابت آزاد، نظارت از روند  کمی و کیفی تعلیم و تربیه در سراسر کشور، جمع آوری اطلاعات و بازتاب مسلکی فعالیت های وزارت معارف اعم از ریاست های مرکزی و ولایتی توسط تیم مطبوعاتی از طریق شبکه های اجتماعی وبرخی مسایل مهم دیگر را، از کار کردهای دیگر این وزارت اعلان نمود.
در پایان این کنفرانس مطبوعاتی، مولوی عزیز احمد ریان و تیم همراه، به پرسش‌ های خبرنگاران پاسخ های مقنع ارایه نمودند.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۰ - ۱۱:۲۷
Background image

آغاز کار ساخت یک مکتب به هزینه ۱۵۹ هزار دالر در ولایت بدخشان

کار اعمار ساختمان لیسه پایان‌شهر در ولسوالی بهارک ولایت بدخشان به هزینه ۱۵۹ هزار دالر به حمایت مالی شخصیت معارف‌دوست این ولسوالی، محترم الحاج خواجه عبدالجبار صدیقی آغاز شد.
به گفته. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۰ - ۱۱:۲۴
Background image

اشتراک اعضای علمی و مسلکی مدرسین ریاست معارف ولایت لوگر در ورکشاپ میتودیکی

ورکشاپ آموزشی و میتودیکی یک‌روزه به منظور ارتقای ظرفیت‌های مسلکی ۳۱ تن اعضای بخش انکشاف علمی و مسلکی مدرسین مرکز و ولسوالی‌های ولایت لوگر، در ریاست معارف آن ولایت برگزار شد.
این ورکشاپ. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۰ - ۱۱:۲۱
Background image

اشتراک فرزندان مهاجرین برگشت کننده به ولایت لغمان در امتحان تثبیت سویه تعلیمی

به سلسله اخذ امتحان ارزیابی سویه تعلیمی از فرزندان مهاجران عودت کننده به وطن در ولایت لغمان، اینک ریاست معارف ولایت مذکور از ۹۰ تن اطفال یاد شده، امتحان تثبیت سویه تعلیمی اخذ کرد.
به. . .

بازگشت به اخبار