گزارش هفته‌وار از فعالیت‌های ریاست دعوت و ارشاد وزارت معارف

media-moe
شنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۸ - ۱۲:۵۷
5465

در هفتهٔ گذشته، در کمیتهٔ تطبیق امر بالمعروف و نهی عن‌المنکر وزارت معارف، پیرامون شماری از موضوعات مهم بحث‌های همه‌جانبه صورت گرفت.
هم‌زمان، از سوی مسئولان ریاست دعوت و ارشاد، درس‌های تفسیر قرآن کریم برای تمام منسوبین هستهٔ مرکزی آغاز گردید.
همچنین میان رهبری ریاست دعوت و ارشاد و رئیس عمومی امور کارکنان، در مورد برگزاری یک سیمینار یک‌روزهٔ اصلاحی و آموزشی برای منسوبین ریاست‌های معارف شهر کابل، مرکز ساینس و بخش امور کارکنان تصمیم اتخاذ شد.
قابل یادآوری است که مسئولین ریاست دعوت و ارشاد وزارت معارف در ادامهٔ سفرهای ولایتی خویش، به منظور معرفی امام مبلغ، نظارت از ظاهر و سیرت کارکنان و بررسی روند تدریس نصاب دعوت و ارشاد، سفری را به ولایت پنجشیر نیز انجام دادند.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۱ - ۱۵:۴۹
Background image

دعوت نامۀ مطبوعاتی

قرار است از طرف ریاست معارف شهر کابل به همکاری شماری از حوزه های تعلیمی معارف، از ۲۴ اسد « روز فتح» طی محفلی با شکوهی درلیسه رابیا،  شهر کابل، تجلیل به عمل آید:

وقت:   ساعت ۹ قبل از. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۱ - ۱۵:۴۱
Background image

جذب حدود ۳ هزار تن م.جاهدین به مکاتب در ولایت هلمند 

ریاست معارف ولایت هلمند از ۲۸۵۰ تن م.جاهدین که بنابر مصروفیت های شان در صفوف ج.هاد علیه اشغالگران، از ادامه درس باز مانده بودند، امتحان تثبیت سویه تعلیمی اخذ کرد.
الحاج مولوی محمد عوض. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۱ - ۱۵:۳۴
Background image

دو تن روئسای جدید وزارت معارف رسماً معرفی شدند

جلسه معرفی روئسای دو ریاست جدیدالتأسیس «ریاست مدارس» و «ریاست دارالحفاظ‌ها» که در چوکات ریاست عمومی مدارس و دارالحفاظ‌های معینیت تعلیمات اسلامی وزارت معارف ایجاد شده‌اند، برگزار شد.
در. . .

بازگشت به اخبار