افتتاح تعمیر لیلیه در محوطه لیسه غازی ببرک خان څدران ولایت پکتیا

media-moe
دوشنبه ۱۳۹۹/۱۱/۱۳ - ۱۳:۵۸
افتتاح تعمیر لیلیه در محوطه لیسه غازی ببرک خان څدران ولایت پکتیا

وزارت معارف، پکتیا: در محوطه لیسه عالی غازی ببرک خان زدران شهر گردیز ولایت پکتیا تعمیر لیلیه طی مراسمی توسط محمد حلیم فدایی والی ولایت، استاد کوچی زازی رییس معارف، رییس شورای ولایتی ، تعدادی از مسوولین ادارات دولتی وجوانان با قطع نوار افتتاح وبه بهره برداری سپرده شدند.

در نخست محمد حلیم فدایی والی پكتیا، در سخنان خود ساخت این لیلیه را به عنوان یك دستاورد بزرگ عنوان كرد و افزود: سه عنصر مهم در نظام معارف وجود دارد. یادگیری دانش و انتقال آن به دیگران ، پرورش تفکر سالم و عمل کردن به علم ودانش است که اگر ما و شما به درستی این سه اصل دانش را کسب نماییم نا هنجاریهای موجود درجامعه خود به خود حل می‌شود.

همچنان رییس معارف در این مراسم گفت: جای بیسار خوشی است که یک باری دیگر توانستم در لیسه عالی ببرک خان زدران مهد مردم شناسی وتربیت انسان را بناء کرده واضافه نمود: هدف ما از ساخت مکاتب این نیست كه به مردم خود نیكی كنیم ، بلكه مسئولیت این كار بر ما فرض است.

تعمیر متذکره بصورت پخته واساسی در چهارطبقه به ارزش مجموعی ۴۶،۵ میلیون افغانی از بودجه انکشافی وزارت معارف اعمارگردیده، که در مجموع دارای ۷۲ اتاق باسایر ضروریات ان می‌باشد که گنجایش ۲۸۸ تن شاگرد را دارا است.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۷ - ۱۵:۵۰
Background image

فعال‌سازی صنوف آزمایشگاهی  برای شماری مکاتب در ولایت غور

 از سوی مرکز ساینس وزارت معارف برای لیسه‌های خواجه وهاج‌الدین، شاه‌سنگان، تلمستان، سفیدبز و سیدمیرعلی‌شاه ولسوالی پسابند ولایت غور صنف‌های جدید آزمایشگاه دروس ساینسی فعال گردید. 
مسوولا. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۷ - ۱۵:۴۷
Background image

اعمار یک محراب مسجد و تعمیر برای یک باب مدرسه دینی در ولایت قندز

کار اعمار یک محراب مسجد و تعمیر برای مدرسه دینی قندهاری در ولسوالی علی‌آباد ولایت قندز، روی قطعه زمینی به مساحت نیم جریب جریان دارد که قرار است عنقریب کار ساختمانی آن به اتمام رسیده و. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۷ - ۱۲:۱۴
Background image

برای ساخت یک مکتب در ولایت زابل، ده جریب زمین اهدا شد

سنگ تهداب تعمیر جدید مکتب حضرت عمر فاروق (رضی‌الله‌عنه) در ولسوالی شملزو ولایت زابل به روی قطعه زمین گذاشته شد که از طرف باشندگان این ولسوالی به معارف اهدا شده است.
این تعمیر که با. . .

بازگشت به اخبار