محفل گزارش دهی کمک های موسسه ی " کوار " برای شماری از مکتب های ولایت غزنی
برنامه ی به مناسبت ارایه گزارش از کار کرد ها و ارایه اطلاعات کمک در مورد برنامه کووید -- ۱۹ موسسه کوار برای مکتب های ولایت یاد شده ، باحضور مولوی محمدمنیر منصور رئیس ، در حالی که مولوی محمد عمر وثیق معاون ریاست معارف ولایت غزنی ، آمرین برنامه ها و مدیران تعدادی از مکاتب و مسئولان موسسه ی کوار نیز اشتراک داشتند ، دایر گردید.
در آغاز رئیس معارف ضمن سخنرانی کوتاه و خوش آمدید به مهمانان ، اظهار داشت که امارت اسلامی به هیچ وجه مخالف تعلیم و تربیه اطفال نبوده بلکه ؛ با تمام توان در صدد رشد و گسترش تعلیم و تربیه به اولاد وطن بوده ودر تلاش ترویج آن در سایه ی قوانین و مقررات دین مبین اسلام میباشد.
موصوف اضافه کرد: علم ودانش نوری است که باید در روشنایی آن بسوی ترقی و پیشرفت حرکت کنیم.
سپس حمیدالله خرم مسئول برنامه ی کوید ۱۹ در موسسه ی کوار روی تطبیق ودست آوردهای کمک به صد باب مکتب در مرکز وچهار ولسوالی آن ولایت صحبت نموده تصریح کرد که در نتیجه برای (۵۰۰۰۰) دانش آموز و(۲۰۰۰) آموزگار قرطاسیه باب که شامل مساعدت های برنامه ی کوید ۱۹ این موسسه می باشند ، توزیع گردیده است.
او از همکاری رهبری ریاست معارف ولایت غزنی که در تطبیق این برنامه موسسه یاد شده را همکاری نموده به نیکویی یاد کرد.
در پایان رهبری معارف ولایت غزنی نیز از کمک های موسسه کوار اظهار امتنان نموده و به تداوم آن تاکید کرد.
