اطلاعیه سازمان یونسکو در مورد درخواست کاندیدان برای جوایز بین المللی سواد آموزی

media-moe
چهارشنبه ۱۴۰۱/۲/۲۸ - ۱۴:۳۲
12

 سازمان یونسکو از آغاز پروسه رقابت جایزه بین المللی سواد آموزی تحت عنوان:
 "دگرگونی فضاهای آموزشی سواد آموزی"
 رسما خبر داده است.
این پروسه شامل دو بخش اعطای جایزه برای داوطلبان نخبه که موضوعات خاص را شامل میگردد، می باشد:
۱-  جایزه سواد آموزی کینگ سی جونگ: 
این جوایز شامل ۲۰ هزار دالر امریکایی، مدال نقره و تصدیق نامه بوده که برای ۳ تن از برندگان پروسه مشارکت در مبارزه با بی سوادی فعالیت های خویش را مطابق موضوع ذکر شده انجام داده باشند، اعطا می گردد.
 ۲-  جایزه کنفوسیوس سواد آموزی برای سه تن از برندگان که در ارتقای سواد آموزی، از جمله سواد کاربردی، استفاده از محیط های فناوری در حمایت از بزرگسالان در مناطق روستایی و خارج از مکتب که جهت رسیدن به هدف چهارم انکشاف پایدار 
"تضمین آموزش با کیفیت فراگیر و عادلانه و ارتقای فرصت های یادگیری مادام العمر برای همه" فعالیت های را انجام داده باشند، مبلغ ۳۰ هزار دالر آمریکایی اعطا مینماید.
کاندیدان (افراد، موسسات و نهاد ها) میتوانند با مراجعه به لینک: (https://www.unesco.org/ilp/account)  از طریق کمیسیون های ملی یونسکو کشور های عضوء ، خود را در جایزه متذکره قبل از تاریخ ۲۰  ۲۰۲۲June (۳۰جوزای ۱۴۰۱ خورشیدی) کاندید نمایند.
جهت دریافت معلومات بیشتر به لینک ذیل مراجعه شود: https://en.unesco.org/themes/literacy/prizes

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۵/۱۳ - ۹:۵
Background image

نشست ارتقای ظرفیت برای یک تعداد معلمان در ولایت بامیان 

برای بیش از ۷۰ تن معلمان، سرمعلمان و آمران مکاتب در ولسوالی‌های یکاولنگ، پنج‌آب و ورس ولایت بامیان، کارگاه ارتقای ظرفیت‌های مسلکی، تحت نام "ترویج آموزش و یادگیری موثر" آغاز شد.
این. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۵/۱۳ - ۹:۰
Background image

وزیر معارف در یک سفر رسمی به ولایت زابل عازم آن ولایت شد

محترم الحاج مولوی حبیب‌الله آغا، وزیر معارف، در یک سفر رسمی عازم ولایت زابل شده و طی دیداری با محترم الحاج‌ عبدالرحمن حمیدی رئیس، مسوولان و کارمندان ریاست معارف آن ولایت پیرامون موضوعات. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۲ - ۱۵:۹
Background image

اعلان داوطلبی

وزارت معارف از تمام داوطلبان واجد شرایط دعوت می کند تا در داوطلبی پروژه تهیه و خریداری تعداد ۷۴ قلم اجناس مورد نیاز ترمیم جنراتور ها ضرورت ریاست خدمات بابت سال مالی 1405 اشتراک نموده و. . .

بازگشت به اخبار