والی ولایت پروان با معین منابع و اداره وزارت معارف ملاقات نمود

media-moe
دوشنبه ۱۴۰۱/۶/۲۸ - ۱۳:۲۳
والی ولایت پروان با معین منابع و اداره وزارت معارف ملاقات نمود

والی ولایت پروان مولوی عبیدالله امین زاده  با شیخ مولوی سعید احمد شهیدخیل معین منابع و اداره وزارت معارف ملاقات نمود.
در نخست والی ولایت  پروان معین منابع  اداره وزارت معارف و هیات همراه شان را به ولایت پروان خیر مقدم گفته و افزود تشریف آوری ایشان به این ولایت باعث بهبود فعالیت ها در ریاست معارف میگردد و اطمینان داد که رهبری ولایت پروان در پیشبرد امور با ریاست معارف و دیگر ادارات محلی ولایت همکاری همه جانبه مینمایند.
متعاقبا معین منابع و اداره از مهمانوازی والی و رئیس معارف ولایت پروان قدردانی نموده و افزود که رهبری وزارت معارف با تمام جدیت در کوشش رساندن خدمات تعلیمی و تربیتی با کیفیت  در تمام نقاط کشور است و هدف آمدنش را همکاری با مسئولین ریاست معارف ولایت پروان دانست.
همچنان والی ولایت پروان در ادامه صحبت ها به مشکلات در توزیع معاشات معلمین توسط بعضی بانک ها اشاره کرد افزود معلمین در توزیع معاشات با مشکلات جدی روبرو هستند که در مقابل معین منابع و اداره  وزارت معارف  در مورد حل مشکلات یاد شده وعده همکاری نمود.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۶ - ۱۵:۵۲
Background image

افتتاح پروژه حمایتی معارف از سوی وزیر معارف در ولایت بامیان 

محترم الحاج مولوی حبیب‌الله آغا، وزیر معارف که طی یک سفر رسمی به ولایت بامیان عزیمت کرده است، پروژه حمایت از معارف که در ولایت بامیان از سوی یک نهاد همکار به ارزش ۶۶۶ هزار و ۲۹۸ دالر. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۶ - ۱۵:۴۵
Background image

نشست رهبری وزارت معارف در مورد تطبیق مؤثر رهنمود استخدام

تحت ریاست محترم الحاج مولوی حبیب‌الله آغا وزیر معارف و با حضور محترم الحاج مولوی صبغت‌الله وصیل معین مالی و اداری، شماری از رؤسای مرکزی و ولایتی و کارشناسان، نشست روی خط در رابطه به. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۶ - ۱۵:۴۲
Background image

سفر رئیس تشکیل وزارت معارف به ولایت تخار

محترم مفتی عبدالحلیم حلیمی، رئیس تشکیل وزارت معارف که در یک سفر کاری به ولایت تخار عزیمت کرده، با محترم مولوی محمد اسماعیل ابو احمد، رئیس معارف آن ولایت دیدار و گفتگو نمود.
رئیس تشکیل. . .

بازگشت به اخبار