اعمار دیوار احاطوی برای یک تعداد مکاتب در ولایت زابل

media-moe
شنبه ۱۴۰۲/۳/۱۳ - ۹:۴۶
د زابل ولایت د یو شمېر ښوونځیو حلقوي دیوال جوړېږي

مسئولان ریاست معارف ولایت زابل می‏گویند: در ادامه کمک های نهاد های ملی و بین المللی همکار با معارف، اکنون مؤسسه یونیسف در نظر دارد تا برای ۴۶  باب مکتب در آن ولایت دیوار احاطوی اعمار کند.
به اساس تفاهمنامه ایکه قبلا در این مورد به امضاء رسیده است، اینک هزینه مجموعی پروژه ساخت و ساز دیوار های احاطوی مذکور ۴۱۴ هزار دالر آمریکایی تخمين شده که به شرکت ساختمانی لوی کندهار واگذار گردیده است.
 مولوي گل ولي متقی رئیس معارف آن ولایت در مورد گفت:     مشکل نبود تعمیرات معیاری مکاتب یک از چالش های جدی فرا راه ریاست معارف ولایت زابل بوده که رهبری آن ریاست کماکان سعی می نماید تا با جلب کمک های مؤسسات تمویل کننده و نهاد های خیریه داخلی، این مشکل را حل نموده و فضای مصئون تعلیمی و تربیتی را برای اولاد وطن مهیا و فراهم سازد‌.
وی تصریح کرد؛ هم اکنون در مکاتب  فوق الذکر حدود ۹ هزار دانش آموزان در فضای باز درس می‎خوانند که با امید است با تکمیل پروژه یاد شده،  مشکل آنها از این بابت حل گردد.

 

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۰ - ۱۵:۱۶
Background image

هیئت رهبری وزارت معارف با مسئولان مدارس دینی و دارالحفاظ‌های سه ولایت در پروان نشست مشورتی برگزار کرد

هیئت رهبری وزارت معارف، در جریان سفر یک‌روزه به ولایت پروان، با مسئولان مدارس دینی و دارالحفاظ‌های ولایت‌های پروان، کاپیسا و پنجشیر نشست مشورتی برگزار کرد.
در این نشست، محترم الحاج. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۰ - ۱۵:۵
Background image

بهره برداری و افتتاح چهار صنف درسی و یک میدان ورزشی برای یک مکتب در ولایت غزنی

چهار صنف درسی ترمیم‌شده و یک میدان والیبال جدیداً ساخته‌شده در مکتب شهر کهنه مرکز ولایت غزنی، در مراسمی با حضور مسوولان معارف آن ولایت افتتاح و به بهره برداری سپرده شد.
فعالیت‌های مذکور. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۰ - ۱۵:۲
Background image

برای شماری از معلمان در ولایت هرات کارگاه آموزشی آغاز گردید

کارگاه آموزشی شش‌روزه ارتقای ظرفیت‌های مسلکی، با اشتراک ۱۰۳ تن از معلمان رشته‌های ساینس و ریاضیات مکاتب ولسوالی‌های ادرسکن، کرخ، کشک کهنه، چشت شریف و اوبه ولایت هرات، با حضور مسوولان. . .

بازگشت به اخبار