وزیر محترم معارف ا. ا. افغانستان، خطاب به شاملان امتحانات مراحل ثانویه و مافوق ثانویه مدارس دینی شهر کابل:

media-moe
یکشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۷ - ۱۰:۴
hg

« تقویت تعلیمات دینی و عصری یکی از اولویت ها وزارت معارف می باشد »

محترم الحاج مولوی حبیب الله آغا وزیر معارف ا.ا. افغانستان در حالی که از طرف مسئولان ریاست های مرکزی این وزارت مشایعت می شد به هدف نظارت و ارزیابی تمهیدات لازمی امتحانات مشترک مراحل ثانویه و مافوق ثانویه مدارس نواحی شانزدگانه شهر کابل، به لیسه عالی حبیبیه تشریف برده و روند امتحان یاد شده را به صورت حضوری از نزدیک نظارت و ارزیابی نمود.
موصوف حین بازدید از جریان امتحانات مراحل ثانویه و مافوق ثانویه مدارس دینی شهر کابل که در صحن لیسه عالی حبیبیه گرفته شد، 
ضمن ارزیابی های دقیق و علمی اصول نظم جریان امتحان، تلاش های مسئولان را در این خصوص توصیف نمود و در پیوند به شفافیت و تعادل در امتحان مذکور سفارشات لازمی ارائه کرده، تاکید نمود؛ تقویت تعلیمات دینی و عصری یکی از اولویت های وزارت معارف می باشد.
گفتنی است که وزیر محترم معارف، حین ورود به لیسه مذکور از طرف مسئولان و استادان مورد استقبال گرم قرار گرفت.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۶/۵ - ۱۰:۳۸
Background image

برگزاری امتحان تثبیت سویه تعلیمی ۹۷ تن اطفال مهاجران بازگشته به ولایت هلمند

ریاست معارف ولایت هلمند برای ۹۷ تن از اطفال مهاجرین برگشته  به آن ولایت، امتحان تثبیت سویه تعلیمی اخذ کرد. 
این آزمون به هدف سنجش سویه تعلیمی اطفال مهاجران برگشت کننده، صورت گرفته تا. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۶/۵ - ۱۰:۱۴
Background image

راه اندازی نمایشگاه علمی میان شاگردان مکاتب ولایت کاپیسا

نمایشگاه رقابت های علمی میان شاگردان مکاتب ولسوالی حصه دوم ولایت کاپیسا در لیسه شهید مولوی فیض محمد آن ولسوالی برگزار شد. در این نمایشگاه شاگردان مکاتب دست‌ساخته‌های علمی خویش را به. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۶/۵ - ۱۰:۷
Background image

آغازنصب برق آفتابی برای ۱۹ باب مکتب در ولایت زابل

امور بسته بندی و فعال‌سازی سیستم‌ های برق آفتابی ۱۹ باب مکتب شهر قلات مرکز ولایت زابل و شماری از ولسوالی‌های آن ولایت، از سوی یک نهاد همکار آغاز شد و انتظار می‌رود این روند در آینده. . .

بازگشت به اخبار