احداث صنوف جدید درسی برای یک مکتب در ولایت پکتیا

media-moe
چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۶ - ۱۴:۸
eryrew

سنگ تهداب ۸ اتاق درسی برای لیسه شهری ولسوالی زرمت ولایت پکتیا، طی مراسمی به هزینه ۱ میلیون و ۸۰۰ هزار افغانی گذاشته شد.
در این مراسم که مسوولان معارف ولایت پکتیا، علمای کرام، اعضای شورای تعلیمی مکتب و نمایدگان مردم محل اشتراک داشتند.
قابل یادآوری است که پیش از این نیز در ولسوالی زرمت ولایت یاد شده، با همکاری مردم محل، برای مکاتب و مدارس، اتاق‌های درسی ساخته شده است.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۵/۲۰ - ۱۲:۲۱
Background image

گرامی‌داشت از ۲۴ اسد (روز فتح) در لیسه عالی عبدالرحمن پژواک شهر کابل

۲۴ اسد؛ «روز فتح افغانستان به دست مجاهدین قهرمان ا.مارت اسلامی» طی مراسم باشکوهی از طرف رهبری و منسوبان حوزه های تعلیمی؛ هشتم، نهم، دوازدهم و شانزدهم شهر کابل در لیسه عالی عبدالرحمن. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۵/۲۰ - ۱۰:۵۴
Background image

عقد قرارداد ترمیم ۹ باب مرکز تعلیمی به هزینه ۴ میلیون افغانی در ولایت پکتیکا

ریاست معارف ولایت پکتیکا، قرارداد ترمیم ۹ باب نهاد تعلیمی را با یک شرکت ساختمانی خصوصی به امضا رسانید.
هزینه مجموعی این پروژه ۴ میلیون افغانی است که بر اساس آن، ساختمان ۸ مکتب و یک. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۵/۲۰ - ۱۰:۵۰
Background image

حکم ویژه عالیقدر ا.میرالمؤمنین حفظه‌الله تعالی به کارمندان هسته مرکزی وزارت معارف ابلاغ شد

از سوی ریاست دعوت و ارشاد وزارت معارف، حکم ویژه عالیقدر ا.میرالمؤمنین حفظه‌الله تعالی طی نشستی به تمامی کارمندان هسته مرکزی این وزارت ابلاغ شد.
مسوولان ریاست دعوت و ارشاد، در این نشست. . .

بازگشت به اخبار