رئیس عمومی نصاب و انکشاف مسلکی وزارت معارف عازم ولایت سرپل شد

media-moe
چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۷ - ۹:۵۳
651651

محترم الحاج مولوی اول‌گل ایوبی، رئیس عمومی نصاب و انکشاف مسلکی وزارت معارف، در رأس یک هیئت بلند رتبه به ولایت سرپل سفرکرده، در نشستی با مسوولان ریاست معارف، اعضای بخش انکشاف مسلکی معلمین و مسوولان مرکز ساینس ریاست مذکور دیدار ودر مورد موضوعات مرتبط به معارف آن ولایت گفتگو کرد.
رئیس عمومی نصاب و انکشاف مسلکی وزارت معارف، ضمن ابراز خرسندی از حضور در ولایت سرپل، از تلاش‌ها و همکاری‌های مسوولان و کارکنان ریاست معارف در راستای ارتقای کیفیت آموزش، توسعه برنامه‌های انکشاف مسلکی معلمان و بهبود روند آموزشی قدردانی کرده و بر تداوم همکاری‌ها و تقویت برنامه‌های ارتقای ظرفیت معلمان تأکید کرد.
در ادامه، محترم مولوی رحمت‌الله جابر، رئیس معارف ولایت سرپل، ضمن خیرمقدم به هیئت وزارت معارف، سفر آنان را گامی مؤثر در راستای تقویت هماهنگی های بیشتر، ارزیابی فعالیت‌های آموزشی و حمایت از برنامه‌های انکشاف مسلکی معلمان در آن ولایت دانسته و از توجه و همکاری وزارت معارف با ریاست معارف ولایت سرپل ابراز سپاس و قدردانی کرد.
در پایان، محترم مولوی اول‌گل ایوبی ازنشست مسلکی ارتقای ظرفیت معلمان، شوراهای معارف و از شماری مراکز تعلیمی در مرکز و ولسوالی های ولایت سرپل بازدید به عمل آورد.
 همچنین پیرامون رفع چالش‌ها، بهبود کیفیت برنامه‌های آموزشی، توسعه خدمات انکشاف مسلکی معلمان و تقویت هماهنگی میان مرکز و ولایت، نظریات و پیشنهادهای لازم میان هر دو جانب تبادله شد که در موارد یاد شده مشوره های لازم ارائه گردید.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۵/۲۰ - ۱۵:۴۳
Background image

برگزاری نشست رهنمودی برای شاگردان و معلمان سارندوی مکاتب در ولایت لغمان

برای هشت تن معلمان و بیست تن شاگردان سارندوی مکاتب، در ولسوالی دولت‌شاه ولایت لغمان، نشست رهنمودی مفردات سارندویان برگزار شد که در جریان آن؛ وظایف، مکلفیت‌ها، طرزالعمل، اهداف و قانون. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۵/۲۰ - ۱۵:۳۹
Background image

یک مکتب در ولایت میدان وردگ باز سازی شد

کار سنگ‌فرش‌سازی پیاده‌روهای حویلی لیسه حضرت عمر فاروق در ولسوالی چک ولایت میدان‌وردگ، به ارزش ۵۳۸ هزار و ۶۱۰ افغانی به حمایت مالی هم میهنان معارف‌دوست و خیراندیش منطقه با موفقیت به. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۵/۲۰ - ۱۵:۳۰
Background image

دعوت نامه رسانه یی

قرار است از طرف ریاست معارف شهر کابل به همکاری حوزه های تعلیمی معارف، از ۲۴ اسد « یوم الفتح» طی محافل با شکوهی درلیسه های حبیبیه و غازی شهر کابل، تجلیل و بزرگداشت به عمل آید:

وقت:  . . .

بازگشت به اخبار