گرامی‌داشت از ۲۴ اسد (روز فتح) در لیسه‌های عالی حبیبیه و غازی شهر کابل

media-moe
چهارشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۱ - ۱۵:۳۱
طظرزطظر

۲۴ اسد؛ «روز فتح افغانستان به دست م.جاهدین قهرمان ا.مارت اسلامی» طی مراسم باشکوهی از طرف رهبری و منسوبان حوزه های تعلیمی؛ اول، دوم، سوم و دهم شهر کابل در لیسه عالی غازی و حوزه‌های تعلیمی؛ پنجم، ششم، هفتم و سیزدهم شهر کابل در لیسه عالی حبیبه، تجلیل به عمل آمد.
در این محافل، محترم مولوی حسیب‌الله صاحب‌زاده، رئیس معارف شهر کابل، مسوولان حوزه های تعلیمی یاد شده و شماری ازمعلمان، شاگردان و کارمندان مکاتب نواحی متذکره اشتراک داشتند.
رئیس محترم معارف شهر کابل، در سخنرانی‌های جداگانه در محافل یاد شده، ضمن خوش‌آمدگویی به مهمانان و اشتراک‌کنندگان، فرارسیدن ۲۴ اسد، این روز تاریخی را به تمام  ملت مسلمان افغانستان تبریک گفت و افزود: « لله الحمد، در حال حاضر در سراسر ملک امنیت سراسری تأمین شده، سر، مال و ناموس مردم به امان است.
فاصله میان مراکز آموزشی دینی و علوم ساینسی از میان برداشته شده و زمینه کسب علم برای هر جوان و نوجوان فراهم شده است. ما باید شکرگزاری این همه نعمت‌ها را به‌جا آورده، با کسب علم و تربیه نسل جوان با روحیه علمی و اسلامی و با ایجاد وسایل و تکنالوژی‌های جدید، این ملت و خاک را به پیشتازان جهان مبدل سازیم.»
سایرسخنرانان این مجالس با شکوه نیز، ۲۴ اسد را یکی از روزهای مهم و تاریخی در تاریخ معاصر افغانستان دانسته و بر حفظ استقلال، وحدت، صلح، ثبات و ارزش‌های اسلامی در ملک تأکید کردند.
در جریان مراسم‌ های باشکوه یاد شده، شاگردان مکاتب با سخنرانی‌ها، نمایش پروژه‌های علمی و‌ساینسی، اجرای ترانه‌ها، برنامه‌های مختلف ورزشی و فرهنگی، علمی و آموزشی، فضای ویژه‌ی به این مراسم‌ها بخشیدند که مورد توجه و استقبال اشتراک‌کنندگان قرار گرفت.
مراسم‌های باشکوه متذکره با دعای خیر برای تقویت و پیشرفت های بیشتر نظام معارف و ترقی ملک به پایان رسیدند.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۱ - ۱۵:۴۹
Background image

دعوت نامۀ مطبوعاتی

قرار است از طرف ریاست معارف شهر کابل به همکاری شماری از حوزه های تعلیمی معارف، از ۲۴ اسد « روز فتح» طی محفلی با شکوهی درلیسه رابیا،  شهر کابل، تجلیل به عمل آید:

وقت:   ساعت ۹ قبل از. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۱ - ۱۵:۴۱
Background image

جذب حدود ۳ هزار تن م.جاهدین به مکاتب در ولایت هلمند 

ریاست معارف ولایت هلمند از ۲۸۵۰ تن م.جاهدین که بنابر مصروفیت های شان در صفوف ج.هاد علیه اشغالگران، از ادامه درس باز مانده بودند، امتحان تثبیت سویه تعلیمی اخذ کرد.
الحاج مولوی محمد عوض. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۱ - ۱۵:۳۴
Background image

دو تن روئسای جدید وزارت معارف رسماً معرفی شدند

جلسه معرفی روئسای دو ریاست جدیدالتأسیس «ریاست مدارس» و «ریاست دارالحفاظ‌ها» که در چوکات ریاست عمومی مدارس و دارالحفاظ‌های معینیت تعلیمات اسلامی وزارت معارف ایجاد شده‌اند، برگزار شد.
در. . .

بازگشت به اخبار