تدویر ورکشاپ آموزشی برای معلمان مکاتب محلی ولایت پکتیکا

media-moe
دوشنبه ۱۳۹۹/۱۲/۴ - ۱۱:۳۰
پکتیکا کې د کلیوالي ټولګیو و ښوونکو ته روزنیز ورکشاپ جوړ شو

وزارت معارف، پکتیکا: برای دوازده تن از معلمین مکاتب محلی ولایت پکتیکا ورکشاپ ۱۳ روزه ارتقا ظرفیت تدویر گردید.

ورکشاپ متذکره به کمک مالی کمیته سویدن به مدت 13 روز راه اندازی گردیده که اشتراک کنندگان ورکشاپ در رابطه به اصول روش صنفی، شیوه های تدریس و ترتیب پلان درسی آشنا خواهند شد.

صالح محمد ظفر معاون تدریسی وسرپرست ریاست معارف ولایت مذکور ضمن تشکری از کمیته سویدن گفت، تدویر ورکشاپ متذکره گام مهمی در ارتقای ظرفیت معلمان است که نتیجه مثبت را در پی خواهد داشت.

موصوف اضافه کرد در جریان این برنامه، به معلمان آموزش داده خواهد شد که چگونه داشته های علمی خویش را به دانش آموزان منتقل نمایند.

قابل یاد آوری است که برگزاری همچو ورکشاپ ها در بلند بردن سطح آگاهی و آشنایی معلمین با شیوه های جدید تدریس، خیلی ها موثر میباشد.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۷ - ۱۵:۹
Background image

ارسال تابلیت های کلورین به ریاست معارف ولایت پکتیکا

وزارت معارف به تعداد ۱ میلیون و ۷۰۰ عدد قرص های کلورین را به‌منظور تصفیه و پاک‌سازی آب های آشامیدنی برای شاگردان، به ریاست معارف ولایت پکتیکا تسلیم داد تا شاگردان از بیماری‌هایی که در. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۷ - ۱۴:۵۷
Background image

اعلان رقابت آزاد بیش از ۴۰۰ بست خالی معلمان در ولایت پکتیکا

ریاست معارف ولایت پکتیکا به تعداد (۴۲۸) بست خالی معلمی مکاتب مرکز و ولسوالی‌های خویش را به اعلان سپرد.
محترم مولوی عبدالوکیل خالد، رئیس معارف ولایت مذکورمی گوید که تکمیل بست‌های خالی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۷ - ۱۴:۵۲
Background image

ترمیم ۷۸ پایه میز و چوکی یک باب مکتب در شهر کابل

به تعداد ۷۸ پایه میز و چوکی غیر فعال در لیسه عالی ابراهیم خلیل‌الله شهر کابل، به هزینه ۲۳ هزار و ۴۰۰ افغانی از بودیجه معارف ترمیم ومورد استفاده شاگردان قرار گرفت.
به گفته مسوولان ریاست. . .

بازگشت به اخبار