تهداب گذاری تعمیر جدید یک باب مکتب در ولایت زابل

media-moe
دوشنبه ۱۴۰۴/۷/۷ - ۱۴:۵۷
ښظشسظ

سنگ تهداب ساختمان جدید برای لیسه عالی بره خان ولسوالی شاه جوی ولایت زابل، با حضور مسئولین معارف و مردم محل گذاشته شد.

طبق گفته مسئولان معارف: این ساختمان که به هزینه ۸۰۰ هزار افغانی روی ۴ جریب زمین وقف شده از سوی مردم ولسوالی یاد شده از بودیجه شورای مکتب اعمار می‌شود که شامل ۱۰ صنف درسی، یک بخش اداری و سایر ملحقات ضروری آن بوده و با تکمیل آن برای حدود ۷۰۰ تن شاگرد محیط امن و مناسب جهت آموزش فراهم خواهد شد.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۶ - ۱۳:۴
Background image

سال نو تعلیمی در سراسر ملک به گونه رسمی آغاز شد

طبق گزارشات واصله از ریاست معارف ولایت ها، سال جدید تعلیمی در ولایت ها و مناطق سردسیر کشور طی مراسم های خاص با حضور مسئولان معارف، مقامات ادارات ولایتی ا.مارت اسلامی، علمای کرام،. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۶ - ۱۲:۵۴
Background image

سال نو تعلیمی ۱۴۰۵ ولایت های سردسیر کشور طی مراسم خاصی آغاز شد

سال نو آموزشی ۱۴۰۵ خورشیدی با حضور رهبری محترم وزارت معارف، مقامات محترم عالی رتبه و شماری از اعضای محترم کابینه ا.مارت اسلامی افغانستان، مهمانان، علمای کرام، استادان و معلمان، طالبان. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۱/۵ - ۱۴:۵۶
Background image

اطلاعیه وزارت معارف

در رابطه به عدم قناعت طلاب از نتایج امتحانات مراحل ثانویه و مافوق ثانویه مدارس دینی کشور

بدین وسیله به اطلاع آن عده طالبان العلم مدارس دینی کشور که امتحانات مراحل ثانویه و مافوق ثانویه. . .

بازگشت به اخبار