توزیع مواد اداری و تدریسی به ۱۴ ولسوالی ولایت پکتیکا

media-moe
دوشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۶ - ۱۴:۴۷
52131

ریاست معارف ولایت پکتیکا، ۴۲ قلم مواد اداری و تدریسی را  به ارزش ۵ میلیون افغانی،  برای اعضای انکشاف مسلکی  مدرسین و آمریت‌های ۱۴ ولسوالی آن ولایت توزیع کرد.  
مواد مذکور که شامل: قرطاسیه، میزها، کمپیوترها، سیستم‌های سولری، بطری‌ها و انواع مختلف لوازم اداری می باشند، قبلا مربوط به دارالمعلمین ولسوالی ارگون آن ولایت بوده، که مطابق نیازمندی، به ولسوالی‌های مربوطه توزیع گردید.  
محترم مولوی عبدالوکیل خالد، رئیس معارف ولایت پکتیکا، گفت این اجناس به هدف بهبود روند آموزشی و رفع نیازهای اداری معلمان توزیع شده‌اند.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۰ - ۱۵:۱۶
Background image

هیئت رهبری وزارت معارف با مسئولان مدارس دینی و دارالحفاظ‌های سه ولایت در پروان نشست مشورتی برگزار کرد

هیئت رهبری وزارت معارف، در جریان سفر یک‌روزه به ولایت پروان، با مسئولان مدارس دینی و دارالحفاظ‌های ولایت‌های پروان، کاپیسا و پنجشیر نشست مشورتی برگزار کرد.
در این نشست، محترم الحاج. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۰ - ۱۵:۵
Background image

بهره برداری و افتتاح چهار صنف درسی و یک میدان ورزشی برای یک مکتب در ولایت غزنی

چهار صنف درسی ترمیم‌شده و یک میدان والیبال جدیداً ساخته‌شده در مکتب شهر کهنه مرکز ولایت غزنی، در مراسمی با حضور مسوولان معارف آن ولایت افتتاح و به بهره برداری سپرده شد.
فعالیت‌های مذکور. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۰ - ۱۵:۲
Background image

برای شماری از معلمان در ولایت هرات کارگاه آموزشی آغاز گردید

کارگاه آموزشی شش‌روزه ارتقای ظرفیت‌های مسلکی، با اشتراک ۱۰۳ تن از معلمان رشته‌های ساینس و ریاضیات مکاتب ولسوالی‌های ادرسکن، کرخ، کشک کهنه، چشت شریف و اوبه ولایت هرات، با حضور مسوولان. . .

بازگشت به اخبار