خلاصه اخبار یومیه
یکشنبه مؤرخ 14/4/1405 - 19/1/1448
1- کابل: از سوی ریاست تحقیقات علمی وزارت معارف، به منظور ارائه نتایج تحقیقات علمی، مقالات و سایر فعالیتهای پژوهشی انجامشده در جریان سال ۱۴۴۷ هـ.ق، نشست علمی تحقیقاتی در تالار جلسات ریاست مرکز ساینس این وزارت برگزار شد.
ریاست تحقیقات علمی در جریان سال تعلیمی ۱۴۴۷ هـ.ق، ۱۵ تحقیق علمی، طرحهای پژوهشی، مقالات، پیشکش ها و شماری دیگر از فعالیتهای علمی را انجام داده است که نتایج آن با رهبری وزارت معارف شریک شده است.
2- ولایت کابل: ریاست تربیه معلم و انکشاف مسلکی وزارت معارف، بهمنظور ارتقای کیفیت نظام تعلیمی و تحقق اهداف تقویت ظرفیتهای بشری، کارگاه تخصصی پنجروزه ارتقای ظرفیتهای علمی و مسلکی را با هماهنگی ریاست معارف ولایت کابل و با حمایت مالی و تخنیکی یکی از نهادهای همکار با معارف، برای مدیران و سرمعلمان مکاتب در ولسوالیهای ۱۴گانه این ولایت از ۶سرطان تا ۱۰ همین ماه برگزار کرد.
3- هلمند: برای ۱۳۲۰ تن شاگردان بی بضاعت در ۱۵ ولسوالی ولایت هلمند، به حمایت مالی یکنهاد همکار، صنف های تقویتی ایجاد شد که هم زمان با ایجاد آن، به تعداد ۳۵ بسته مواد ممد درسی و ۴۰۶۶ جلد کتاب های درسی نیز از سوی نهاد یاد شده به شاگردان مساعدت شده است.
4- هرات: باشندگان معارفدوست ولسوالیهای کرخ، کشک رباطسنگی، پشتون زرغون و گذرهٔ ولایت هرات، حدود ۴.۵ جریب زمین به ارزش بیش از ۲ میلیون و ۱۲۰ هزار افغانی را به معارف اهدا کردند.
