دیدار مسئولان ریاست عمومی عواید وزارت مالیه با وزارت معارف

media-moe
شنبه ۱۴۰۵/۱/۱۵ - ۱۳:۳۲
6546

نشستی پیرامون ارائه خدمات معیاری تعلیمی، ایجاد سیستم‌ها و استفاده مؤثر از فرصت‌های عایداتی با حضور رئیس محترم عمومی عواید وزارت مالیه، برخی مسئولان و تیم تخنیکی آن وزارت و هم چنان از جانب وزارت معارف، معین محترم تعلیمات اسلامی، رئیس مالی و حسابی و شماری از رؤسای این وزارت برگزار شد.
نشست با تلاوت آیات مبارک قرآن کریم آغاز شده و متعاقبا محترم الحاج مولوی کرامت‌الله آخندزاده معین تعلیمات اسلامی وزارت معارف ضمن خوش‌آمدگویی به مهمانان، از آن ها به‌منظور همکاری‌های همه‌جانبه با وزارت معارف ابراز سپاس کرد و در مورد اهمیت ایجاد سیستم‌ها صحبت کرده و افزود که نظام‌ها زمانی پایدار می‌مانند که همه ادارات به‌صورت هماهنگ با هم فعالیت نمایند.
در ادامه، رئیس محترم عمومی عواید وزارت مالیه به مسئولان وزارت معارف اطمینان همکاری کامل داد و اظهار داشت که آنان آماده‌اند در بخش‌های مربوط به وزارت معارف از جمله در زمینه تجهیزات، مشکل کمبود استادان و یا سایر بخش‌های مرتبط، هر نوع همکاری لازم را انجام دهند.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۱ - ۱۴:۴۰
Background image

یک باب مکتب در ولایت ننگرهار ترمیم شد

کار ترمیم مکتب ابتدائیه سقاوه در ولسوالی خوگیانی ولایت ننگرهار که چندی قبل به حمایت مالی مردم محل آغاز شده بود، اینک به هزینه ۵۶ هزار و ۵۰۰ افغانی بازسازی و طی مجلسی با حضور مسوولان. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۱ - ۱۳:۱۲
Background image

روئسای جدید ریاست‌های تحقیقات علمی و تدارکات وزارت معارف رسماً معرفی شدند

بر اساس پیشنهاد وزارت معارف و منظوری مقام عالی ریاست‌الوزراء، محترم مولوی عبدالوکیل مدنی، رئیس پیشین تدارکات این وزارت، به‌عنوان رئیس جدید ریاست تحقیقات علمی و محترم محمد عثمان حریت،. . .

شنبه ۱۴۰۵/۵/۳۱ - ۱۵:۳۲
Background image

خریداری میز و‌ چوکی برای یک مکتب در ولایت میدان وردگ

برای لیسه امام باقر در ولسوالی جلریز ولایت میدان وردگ، به هزینه ۱۰۰ هزار افغانی از حمایت مالی اعضای شورای تعلیمی مکتب مذکور، میز و چوکی شاگردان خریداری شده است.

بازگشت به اخبار