راه اندازی رقابت های علمی میان شماری شاگردان مدارس دینی پنج ولایت کشور

media-moe
یکشنبه ۱۴۰۲/۸/۲۱ - ۱۳:۳۹
زطذر

در همکاری با ریاست های معارف ولایت های کندهار، پکتیا، ننگرهار، کندز و بلخ میان ۴۵۰۰  تن طلاب و شاگردان دارالعلوم ها و مدارس دینی آن ولایات مسابقه علمی برگزار گردید.
مسئولین معینیت تعلیمات اسلامی وزارت معارف، هدف از راه اندازی این رقابت ها میان شاگردان مدارس را ارتقای ظرفیت سطح علمی آنها عنوان کرد.
مولوی عبدالقدوس قدوسی رئیس دارالعلوم های معینیت تعلیمات اسلامی وزارت معارف، ضمن بررسی از صحت و سقم سئوالات امتحات در حضور هیئت موظف و استادان، اذعان نمود که: وزارت معارف به منظور شناسایی و رشد استعداد های شاگردان مراکز تعلیمی کشور، اینک رقابت های یاد شده در ولایت های کندهار، بلخ، کندز، ننگرهارو پکتیا راه اندازی نموده که مجموعا ۴۵۰۰ شاگرد در این رقابت ها اشتراک کرده اند.
به گفته موصوف، در نظراست که بعد از ارزیابی های دقیق هیئت موظف، ده تن شاگردان ممتاز رقابت ها، که مقام های اول الی دهم را از آن خود نموده باشند، با اهدای جوایز و تحایف مورد تقدیر قرار خواهند گرفت.
قرار است که در اواخر هفته آینده نتایج این رقابت ها همگانی شوند.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۲۸ - ۱۴:۳۶
Background image

کار ساخت ۴ صنف درسی برای یک باب مدرسه در ولایت زابل آغاز شد

 
با تلاش‌های آمریت معارف  و با حمایت مالی باشندگان محل، کار ساخت چهار صنف درسی جدید روی یک جریب زمین خریداری شده برای مدرسۀ تورآغا در ولسوالی نوبهار ولایت زابل آغاز شد.
ارزش تخمینی. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۲۸ - ۱۴:۳۲
Background image

استرداد ۹ جریب زمین وقف شده یک مکتب در ولایت ننگرهار

۹ جریب زمین غصب شدهٔ لیسه ابتدائیه «محي‌الدین» در منطقه فامیلي‌های ولسوالی چپرهار ولایت ننگرهار، از سوی ریاست حفظ و مراقبت املاک و تأسیسات وزارت معارف، تثبیت، از تصرف غاصبان آزاد و. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۲۸ - ۱۴:۲۹
Background image

برای یک مکتب در ولایت کندز، بیش از یک جریب زمین اهدا شد

حدود یک و نیم جریب زمین به ارزش بیش از یک میلیون افغانی از سوی مردم محل؛ به مکتب ابتدائیه الچین اتمانزی در مرکز ولایت کندز اهدا شده است.
محترم الحاج مولوی لعل جان راشد، رئیس معارف ولایت. . .

بازگشت به اخبار