ساخت صنوف درسی جدید برای یک مکتب در ولایت زابل

media-moe
سه‌شنبه ۱۴۰۵/۴/۱۶ - ۹:۲۸
SDF

سنگ تهداب ۸ صنف درسی در لیسه مرکزی ولسوالی خاک افغان ولایت زابل به هزینه یک میلیون افغانی از مساعدت مالی مردم محل گذاشته شد.
مسوولان معارف در آن ولایت، ضمن قدردانی از حمایت مالی مردم معارف‌دوست، افزودند که با اعمار صنف‌های مذکور، برای بیش از ۵۰۰ تن شاگرد محیط امن و مناسب تعلیمی فراهم خواهد شد.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۷ - ۹:۵۳
Background image

رئیس عمومی نصاب و انکشاف مسلکی وزارت معارف عازم ولایت سرپل شد

محترم الحاج مولوی اول‌گل ایوبی، رئیس عمومی نصاب و انکشاف مسلکی وزارت معارف، در رأس یک هیئت بلند رتبه به ولایت سرپل سفرکرده، در نشستی با مسوولان ریاست معارف، اعضای بخش انکشاف مسلکی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۷ - ۹:۳۶
Background image

نتایج کانکور سال ۱۴۰۵ خورشیدی اعلان شد

نتایج امتحان کانکورسال ۱۴۰۵خورشیدی فارغان مدارس و مکاتب سراسر ملک طی یک نشست مطبوعاتی با حضور محترم مولوی عبدالسلام حنفی معاون اداری ریاست الوزراء، محترم شیخ عبدالباقی حقانی رئیس و. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۴/۱۶ - ۹:۴۴
Background image

ترمیم میز و چوکی‌های داغمه یک مکتب در ولایت لوگر

به تعداد ۱۵۰ پایه میز و چوکی های شکستهٔ لیسه نوشهر در ولسوالی چرخ ولایت لوگر به هزینه ۷ هزار افغانی از مساعدت مردم محل ترمیم و دوباره قابل استفاده شده اند که به گفته مسوولان معارف آن. . .

بازگشت به اخبار