سفر کاری رئیس انسجام امور ولایات وزارت معارف به ولایت قندهار

media-moe
دوشنبه ۱۴۰۳/۸/۱۴ - ۱۰:۱۶
sd

الحاج مولوی پاینده محمد تعلیم رئیس انسجام امور ولایات وزارت و هیئت همراه شان به منظور بررسی امور تعلیمی و اداری ریاست معارف ولایت قندهار وارد آن‌ ولایت شد.

در ابتداء رئیس انسجام امور ولایات وزارت معارف در نشستی که با الحاج مولوی فخرالدین نقشبندی رئیس و آمرین بخش های کلیدی ریاست معارف ولایت یاد شده داشت، وضعیت تعلیمی ولایت یاد شده را مورد بحث قرار داده و روی پیشرفت ها و مشکلات موجوده در ریاست معارف ولایت متذکره با هم مشوره و در جهت جستجوی راه های حل آن ها، تبادل نظر نمودند.

در ادامه جانب ریاست معارف ولایت قندهار در پیوند به تطبیق برنامه های سفر هیئت به آن ولایت وعده همکاری و از فراهم آوری سهولت ها در این زمینه اطمینان داد.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۱/۱۱ - ۱۴:۵۳
Background image

دعوتنامه رسانه یی

وزارت معارف در نظردارد تا ورکشاپ رهنمودی را در پیوند به « اختصاصی سازی امتحان کانکور به اساس رشته بندی » برای ۲۴۰ تن مسئولان ریاست های مربوطه این وزارت، اعم از مرکزی و ولایتی دایر نماید. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۱/۱۱ - ۱۴:۴۹
Background image

مساعدت بسته های قرطاسیه با ریاست معارف ولایت زابل

به تعداد (۷۸۸) بسته قرطاسیه به ارزش حدود ۴ میلیون و ۷۲۸ هزار و ۵۹۰ افغانی از سوی یک نهاد همکار با معارف با ریاست معارف ولایت زابل مساعدت شده است.
مسئولان در ریاست معارف ولایت یاد شده،. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۱/۱۱ - ۱۴:۴۷
Background image

اخذ امتحان تثبیت سویه تعلیمی از فرزندان مهاجرین عودت کننده در ولایت‌های کابل و پروان

ریاست‌های معارف ولایت کابل و پروان در سال ۱۴۰۴ تعلیمی طی دو دوره امتحانات تثبیت سویه تعلیمی از اطفال مهاجرین عودت کننده به کشور، مجموعا از  ۳۳۰ تن اطفال مهاجران برگشت کننده به وطن،. . .

بازگشت به اخبار